22.2 C
Blanes

Lloret viu una revetlla de Sant Joan tranquil·la i sense incidents

Revetlla tranquil·la i sense incidents destacables. És la que s'ha viscut per Sant Joan a Lloret de Mar. El departament de protecció civil explica que no s'han produït ferits per manipulació de coets i petards, excepte unes petites cremades a la platja de Fenals, ni tampoc incendis derivats de fogueres o material pirotècnic.   Una […]

Darreres Notícies

Revetlla tranquil·la i sense incidents destacables. És la que s'ha viscut per Sant Joan a Lloret de Mar. El departament de protecció civil explica que no s'han produït ferits per manipulació de coets i petards, excepte unes petites cremades a la platja de Fenals, ni tampoc incendis derivats de fogueres o material pirotècnic.

circo de las estrellas

 

Una de les tasques que van haver de fer els agents de seguretat i emergència durant la nit de Sant Joan va ser la de buscar un home d'edat avançada, que pateix Alzheimer, que s'havia perdut. Sortosament el van trobar en poca estona. Un altre focus d'atenció van ser les dues úniques fogueres que hi havia autoritzades. Una era de caire popular, situada a la urbanització La Soleia, i l'altre era particular, i es va dur a terme en una finca a Les Alegries. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist