11.9 C
Lloret de Mar
Lluís Franch

Lluís Franch pren el relleu a Iñaki Garcia com a gerent de la Corporació de Salut

La proposta va arribar per part de l'actual president, Joan Guix, que explica que necessitaven un altre perfil en aquesta posició i destaca la figura de Franch.

Lluís Franch

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Lluís Franch és el nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. Agafa el relleu d’Iñaki Garcia, després que el passat 1 de març es produís un canvi a la presidència de l’òrgan i es proposés un nou perfil per assumir aquest càrrec.

La proposta va arribar per part de l’actual president, Joan Guix, que explica que necessitaven un altre perfil en aquesta posició i destaca la figura de Lluís Franch.

Amb el nou gerent, la Corporació té per objectiu treballar en tres línies mestres, dedicades als professionals del sector, a la ciutadania i a la situació financera.

Entre els diferents títols que té, Lluís Franch és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Unviersitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Salut Pública per la Universitat de Montpellier. Ha ocupat diferents càrrecs a l’Hospital Trueta de Girona i a l’Institut Català de la Salut. També ha treballat al Servei Català de la Salut i fins fa poc era el gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de Barcelona.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.