20 C
Lloret de Mar
Lluís Franch

Lluís Franch pren el relleu a Iñaki Garcia com a gerent de la Corporació de Salut

La proposta va arribar per part de l'actual president, Joan Guix, que explica que necessitaven un altre perfil en aquesta posició i destaca la figura de Franch.

Lluís Franch

Darreres Notícies

Lluís Franch és el nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. Agafa el relleu d’Iñaki Garcia, després que el passat 1 de març es produís un canvi a la presidència de l’òrgan i es proposés un nou perfil per assumir aquest càrrec.

La proposta va arribar per part de l’actual president, Joan Guix, que explica que necessitaven un altre perfil en aquesta posició i destaca la figura de Lluís Franch.

Amb el nou gerent, la Corporació té per objectiu treballar en tres línies mestres, dedicades als professionals del sector, a la ciutadania i a la situació financera.

Entre els diferents títols que té, Lluís Franch és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Unviersitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Salut Pública per la Universitat de Montpellier. Ha ocupat diferents càrrecs a l’Hospital Trueta de Girona i a l’Institut Català de la Salut. També ha treballat al Servei Català de la Salut i fins fa poc era el gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de Barcelona.

spot_img

El + Vist