13.1 C
Lloret de Mar
Celebrant l'ascens del 2011

L’objectiu d’Urdiales serà estar tranquil a Primera Catalana

Celebrant l'ascens del 2011

Darreres Notícies

Edu Urdiales confia en què la propera temporada el Lloret de futbol aconseguirà mantenir la categoria amb més comoditat que aquest any. L’entrenador, que ha renovat amb el primer equip, ha explicat que aquest any, després d’un any fora, la primera volta va servir per canviar la dinàmica de l’equip, mentre que el tram final de lliga l’equip ha ofert una millor imatge.

L’únic objectiu que es marca per la propera temporada és treballar bé per mantenir l’equip a Primera Catalana, la categoria on el Lloret va ascendir el 2011, amb ell com a entrenador. Ilusió per pujar a Tercera Divisió, Urdiales en té, però reconeix que és molt complicat, perquè econòmicament el Lloret no pot competir amb altres clubs.

Durant els propers dies, el club acabarà de confeccionar la plantilla per a la lliga 2014-2015. De moment, ja s’han confirmat les renovacions del capità Àlex Bertran i dels davanters Ricky, Bàder i Brian. A més, Dani Cuerva ha decidit retirar-se després de 12 temporades al primer equip del Lloret. Sobre ell, Edu Urdiales ha dit que és un exemple a seguir, tant dins com fora del camp.

spot_img

El + Vist