5 C
Lloret de Mar
Usuaris a l'OIAC de Lloret

L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana ha atès 4.312 persones entre gener i febrer

El temps d'espera se situa en una mica més de 2,5 minuts per a les persones amb cita prèvia.

Usuaris a l'OIAC de Lloret

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana ha atès 4.312 persones en aquest inici del 2021. En concret, entre els mesos de gener i febrer. Una mica més del 70% dels usuaris han estat atesos a través de la cita prèvia, mentre que la resta (gairebé el 30%) han realitzat tràmits urgents a l’oficina situada a la planta baixa de l’Ajuntament.

Entre les dades més destacades, hi ha la mitjana del temps d’espera de la ciutadania. Se situa en una mica més de 2,5 minuts per a les persones que venen amb cita prèvia. El regidor de l’OIAC, Xavi Flores, assenyala que “la gent que ve amb cita prèvia sol entrar puntual i aquests 2,5 minuts és una xifra que moltes administracions voldrien assolir, és arribar i moldre”.

L'OIAC se situa a la planta baixa de l'Ajuntament.
L’OIAC se situa a la planta baixa de l’Ajuntament.

Si la cita previa compta amb un temps d’espera de 2 minuts i mig, la resta d’atencions se situa a una mica més de 7 minuts.

Pel que fa als tràmits, els més demanats tenen relació amb el padró d’habitants (que gairebé són la meitat), l’expedició de certificats idCAT (que van a més) i la petició de beques i ajuts.

L’OIAC va entrar en funcionament l’any 2005 i compta actualment amb vuit tramitadors i una cap de servei. De manera mensual, en el web municipal s’actualitzen les principals dades del padró d’habitants.

facana ajuntament
L’Ajuntament de Lloret de Mar.

Amb data de gener, a Lloret de Mar hi ha empadronades un total de 39.400 persones, de les quals més de 20.100 són homes i gairebé 19.300 són dones. Pel que fa a les nacionalitats, els espanyols representen més de 62% i els estrangers gairebé el 38%. Les nacionalitats més nombroses són, per aquest ordre, Rússia, amb un 6%, Índia, amb un 3,5%, Romania, amb un 3,3% i Marroc, amb un 2,9%.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.