18.3 C
Lloret de Mar
Usuaris a l'OIAC de Lloret

L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana ha atès 4.312 persones entre gener i febrer

El temps d'espera se situa en una mica més de 2,5 minuts per a les persones amb cita prèvia.

Usuaris a l'OIAC de Lloret

Darreres Notícies

L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana ha atès 4.312 persones en aquest inici del 2021. En concret, entre els mesos de gener i febrer. Una mica més del 70% dels usuaris han estat atesos a través de la cita prèvia, mentre que la resta (gairebé el 30%) han realitzat tràmits urgents a l’oficina situada a la planta baixa de l’Ajuntament.

- Publicitat -

Entre les dades més destacades, hi ha la mitjana del temps d’espera de la ciutadania. Se situa en una mica més de 2,5 minuts per a les persones que venen amb cita prèvia. El regidor de l’OIAC, Xavi Flores, assenyala que “la gent que ve amb cita prèvia sol entrar puntual i aquests 2,5 minuts és una xifra que moltes administracions voldrien assolir, és arribar i moldre”.

L'OIAC se situa a la planta baixa de l'Ajuntament.
L’OIAC se situa a la planta baixa de l’Ajuntament.

Si la cita previa compta amb un temps d’espera de 2 minuts i mig, la resta d’atencions se situa a una mica més de 7 minuts.

Pel que fa als tràmits, els més demanats tenen relació amb el padró d’habitants (que gairebé són la meitat), l’expedició de certificats idCAT (que van a més) i la petició de beques i ajuts.

L’OIAC va entrar en funcionament l’any 2005 i compta actualment amb vuit tramitadors i una cap de servei. De manera mensual, en el web municipal s’actualitzen les principals dades del padró d’habitants.

facana ajuntament
L’Ajuntament de Lloret de Mar.

Amb data de gener, a Lloret de Mar hi ha empadronades un total de 39.400 persones, de les quals més de 20.100 són homes i gairebé 19.300 són dones. Pel que fa a les nacionalitats, els espanyols representen més de 62% i els estrangers gairebé el 38%. Les nacionalitats més nombroses són, per aquest ordre, Rússia, amb un 6%, Índia, amb un 3,5%, Romania, amb un 3,3% i Marroc, amb un 2,9%.

spot_img

El + Vist