14.9 C
Blanes
Els tres portaveus de l'oposició, en una roda de premsa anterior.

L’oposició de Lloret estudia presentar una querella contra el govern de Lamelas

Tots, ERC i Sumem demanen que es rectifiqui la comunicació institucional en què se'ls acusa de deixar factures i deutes pendents del mandat anterior.

Els tres portaveus de l'oposició, en una roda de premsa anterior.

Darreres Notícies

L’oposició de l’Ajuntament de Lloret (Tots, ERC i Sumem) estudia presentar una querella per difamació contra l’equip de govern d’Adrià Lamelas (PSC). El motiu és el comunicat que s’ha fet públic aquesta setmana, en què s’anuncia una forta pujada d’impostos per al 2024. Un increment que es justifica, entre altres motius, per la complicada situació econòmica que han trobat al consistori a causa de la “gestió de l’anterior equip de govern”.

Tots per Lloret, ERC i Sumem han fet un escrit conjunt en què demanen la “rectificació pública” d’aquestes acusacions i que “dimiteixin en bloc” els responsables d’aquesta comunicació institucional, segons conclou Albert Robert, portaveu de Tots.

Els grups de l’oposició consideren que tot plegat “forma part d’una estratègia per desviar el focus de la pujada ferotge de les taxes i els impostos”. Les noves ordenances fiscals es portaran en el ple del proper dilluns, les quals inclouen l’increment d’un 11,5% de l’IBI i de l’aigua en un 17%.

En el mateix escrit, l’oposició es defensa de les acusacions de l’equip de govern format pel PSC, Junts i ‘comuns’. Afirmen que no hi ha factures pendents amb Endesa i Iberdrola del 2022, i que és fals el deute de 2 milions 600.000 euros amb l’Agència Catalana de Residus.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist