Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar

Makers Lloret posa punt final a la tasca solidària de fabricació de material de protecció individual per la Covid-19

Des que va començar la crisi del coronavirus, han fabricat altruistament unes 2.500 viseres i més de 3.000 salvaorelles, a banda de centenars d'obridors de portes.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Després de més de dos mesos de treballar intensament, els Makers Lloret han posat punt final aquest dijous, repartint salvaorelles per a tothom que en necessités. Són unes petites peces per evitar que les orelles facin mal quan es porta la mascareta moltes hores seguides. A més, també han repartit obreportes, tal com ha explicat la coordinadora del col·lectiu, Yaiza Hernández.

Aquest dijous al matí, els Makers Lloret han estat al Puntet i a la tarda, a la plaça de l’Església.

Makers Lloret repartint salvaorelles al Puntet (NRLL)

Des que va esclatar la crisi del coronavirus, una vintena de col·laboradors s’han unit a Makers Lloret i amb una trentena d’impressores 3D han fabricat material de protecció, especialment per als sanitaris, els comerciants i els restauradors. Han fabricat unes 2.500 viseres i més de 3.000 salvaorelles, a banda de centenars d’obridors de portes. Des del col•lectiu estan molt satisfets d’haver pogut col•laborar amb la lluita contra la Covid-19 de manera completament altruista.

Una impressora 3D fabricant salvaorelles (NRLL)

Pel que fa a les viseres, Yaiza Hernández, que a més és pediatra al CAP de Lloret, insisteix en què no substitueixen la mascareta, és a dir, no serveix de res portar-la sola.

Els Makers Lloret encara tenen estoc emmagatzemat al Puntet que aniran repartint a mesures que els locals vagin reobrint.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.