21.6 C
Lloret de Mar

Màlaga descobreix les oportunitats de Lloret de Mar com a destinació de turisme de congressos

El Lloret Convention Bureau hi ha fet una acció promocional que ha tingut molt bona acollida, en un mercat que no coneixia l'oferta especialitzada en reunions a la destinació.

Montse Belisario fent promoció a Màlaga (LLCB)
Montse Belisario fent promoció a Màlaga (LLCB)

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau (LLCB) ha tornat de Màlaga amb molt bones sensacions. L’organisme hi ha anat a promocionar l’oferta de la destinació per acollir tot tipus d’esdeveniments. L’acció ha permès visitar una vintena d’agències organitzadores d’esdeveniments del sud d’Espanya, ubicades a ciutats com Màlaga, Benalmàdena o Torremolinos.

L’acollida ha estat molt bona. Així ho assegura la directora del LLCB, Montse Belisario, que explica que aquest mercat no coneixia Lloret de Mar com a destinació de turisme de congressos i ha quedat gratament sorprès.

“Van quedar sorpresos; com a destinació de turisme de congressos no ens tenien presents i en aquest moment busquen destinacions alternatives a grans ciutats i amb propostes fresques”

Montse Belisario

La trobada s’ha organitzat amb la coordinació de l’empresa de representació comercial YT Serveis, amb qui ja s’està preparant una nova acció a València de cara al mes de març.

Montse Belisario fent promoció a Màlaga (LLCB)
Montse Belisario fent promoció a Màlaga (LLCB)

Montse Belisario recorda que els mercats català, espanyol i francès són els estratègics per al sector i per això aquest 2022 han decidit obrir-se a noves zones dins de l’Estat espanyol.

“Continuem amb l’acció promocional al nostre mercat estatal i nacional, també provant aquestes altres zones amb les quals no havíem treballat fins ara”

Montse Belisario

Els mercats de proximitat valoren, sobretot, les bones connexions de Lloret de Mar, la tradició turística de la destinació, el gran ventall d’activitats a l’aire lliure i, evidentment, l’àmplia oferta disponible especialitzada en turisme de reunions.

spot_img

El + Vist