7.3 C
Lloret de Mar

Maria Valverde, convidada per l’Aurora, presentarà ‘Les faules de les emocions’ al Racó dels Contes

La sessió es farà aquest dissabte, a les 11.30 hores, a la sala infantil de la biblioteca.

Pàgina web de l'autora
Pàgina web de l'autora

Darreres Notícies

L’Aurora és l’encarregada de la sessió del Racó dels Contes d’aquest dissabte. L’associació de dones ha convidat la vidrerenca Maria Valverde perquè presenti el seu llibre Les faules de les emocions, un recull de cinc contes il·lustrats que, com el títol indica, parlen de les emocions.

Maria Valverde (Facebook)
servicios profesionales jimenez

Segons l’autora, l’obra està pensada per a infants de 0 a 6 anys, ja que exposa com afrontar certs problemes i preocupacions que sorgeixen en aquesta etapa de la vida. Tot plegat, s’explica amb diferents animals com a protagonistes.

Al Racó dels Contes d’aquest dissabte, Maria Valverde explicarà alguna de les històries que conformen al llibre i acompanyarà la narració amb titelles, en una sessió dinàmica i participativa.

Aquest és el primer llibre de Maria Valverde, que des de sempre s’ha interessat pel món dels contes i ara ja treballa en una altra publicació. A més, compta amb una pàgina web on hi ha més informació sobre els seus projectes.

La sessió del Racó dels Contes d’aquest dissabte, impulsada per l’associació de dones l’Aurora, es farà a dos quarts de dotze, a la sala infantil de la biblioteca.

spot_img

El + Vist