13.7 C
Lloret de Mar
Marta Pérez i Aida González en un recital

Marta Pérez i Aida González oferiran un recital de poesia i dansa per commemorar el Dia de la Dona

Es titula 'De fèrtils a fecundes' i es podrà veure aquest diumenge, 8 de març, a les 12 hores, al Teatre, organitzat per l'Aurora. S'acompanyarà d'un vermut.

Marta Pérez i Aida González en un recital

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Una escenificació de la dona metafòricament empresonada, a través de la poesia i la dansa. Aquesta és la proposta que fan Marta Pérez i Aida González en el recital poètic que l’Aurora ha programat per aquest diumenge com a commemoració del 8 de març, el Dia Internacional de la Dona.

Aida González i Marta Pérez en un recital

Marta Pérez explica que l’espectacle, titulat De fèrtils a fecundes, es basa en tres llibres seus, que són Dones d’heura, M’he empassat la lluna i Escorcoll. A través de la poesia i la dansa, com diem, escenificaran que la dona en molts moments de la vida es troba metafòricament empresonada. A l’arxiu adjunt podeu escoltar un fragment d’un dels poemes de la mateixa Marta Pérez.

L’Aurora acompanyarà el recital de poesia i dansa d’un vermut per a tothom que hi assisteixi. Serà a partir de les dotze del migdia al Teatre, aquest diumenge. I una hora més tard, cap a la una, la regidora d’Igualitat, Ana García-Castany, farà la lectura del Manifest Institucional.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.