15.2 C
Lloret de Mar

Mateo Rodríguez (Juve) torna a l’equip, després de quatre mesos lesionat

Tot i no disputar encara minuts, el jugador va poder tornar a vestir-se de curt i formar part dels suplents, en l’empat a 3 davant del Premià.

Mateo Rodríguez, amb l'equip (el segon per l'esquerra, a la filera superior).
Mateo Rodríguez, amb l'equip (el segon per l'esquerra, a la filera superior).

Darreres Notícies

El capità del primer equip de la Juve Lloret, Mateo Rodríguez, ha tornat aquest cap de setmana a una convocatòria després de quatre mesos aturat per un trencament de tíbia. Tot i no disputar encara minuts, el jugador va poder tornar a vestir-se de curt i formar part dels suplents, en l’empat a 3 davant del Premià.

servicios profesionales jimenez

Mateo Rodríguez va patir el trencament de tíbia en la segona jornada de la competició, en un partit davant de l’Argentona. Ara, amb el seu retorn, es mostra molt satisfet per haver deixat enrere quatre mesos que s’han fet llargs. Explica “tornar a vestir-me de jugador ja és suficient per mi, després de tot el treball sanitari i de veure els meus companys des de fora”.

mateo rodriguez juve

Tot i que la previsió era que no tornés amb el grup fins al mes de març, el seu treball diari l’ha permès retallar els temps de recuperació i arribar gairebé un mes abans. “Vaig estar dos mesos amb guix, sense poder fer res, després vaig començar amb el gimnàs per arribar abans, he retallat setmanes, em van dir que no podria tornar fins al març”, afegeix.

Ara, Mateo Rodríguez espera tornar a gaudir de minuts i ajudar la Juve a assolir la classificació per la fase d’ascens de categoria a la Primera Catalana. Ara mateix, l’equip és el setè classificat del subgrup 2.B. de la Segona Catalana.

spot_img

El + Vist