14.1 C
Lloret de Mar

MediaMarkt obre les portes a Lloret amb la mateixa oferta que a la botiga de Girona

La de Lloret i la de Platja d'Aro són les primeres botigues de MediaMarkt a la Costa Brava, amb la voluntat d'anar-se expandint en el territori català.

-

Jornada formativa a Lloret de Mar sobre l’abordatge policial contra la violència masclista

Hi van participar, el passat divendres, una quarantena d’agents dels Mossos d’Esquadra i dels cossos de la Policia Local de Lloret, Blanes i Tossa .

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Jonathan Romeo i Núria Gil guanyen, amb solvència, la 2a Lloretrail

El lloretenc ha tret dos minuts al segon, Dimitri Sirjogins, seguit d'Àngel Mullera. Núria Gil, de Reus, ha quedat 5a a la general. El podi femení l'han completat Anna Comet i Sheila Avilés.

MediaMarkt obre les portes a Lloret amb la mateixa oferta que a la botiga de Girona

La de Lloret i la de Platja d'Aro són les primeres botigues de MediaMarkt a la Costa Brava, amb la voluntat d'anar-se expandint en el territori català.

Avui ha obert les portes a Lloret de Mar la botiga MediaMarkt, ubicada al centre comercial Portalloret. Fa uns mesos ja vam anunciar que la companyia havia absorbit fins a 17 botigues de Worten arreu de l’Estat espanyol, entre les quals la de la vila.

Tot i que el local de Lloret és més petit que el de Girona, el gerent de Mediamarkt, Juan Carlos Duarte, assegura que s’hi ofereixen els mateixos productes.

“És molt més petita, però comptem amb els mateixos productes i tenim el mateix estoc en tots els productes”

Juan Carlos Duarte

L’establiment és una botiga de referència en la venda de productes d’informàtica, electrònica, electrodomèstics i altres complements d’entreteniment. El seu secret, assegura Duarte, és el tracte amb els clients.

“Cadascun dels especialistes de la botiga pot assessorar el client perquè trobi el producte que millor s’adapti a les seves necessitats”

Juan Carlos Duarte

MediaMarkt manté els set treballadors que tenia Worten a Lloret i hi afegeix dos especialistes més.

Des de Lloret, l’obertura de MediaMarkt es rep amb els braços oberts. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, creu que donarà més vida al centre comercial Portalloret, que “probablement no havia obeït a les expectatives de desenvolupament comercial que tothom tenia”.

“El fet que una marca amb el bagatge de Mediamarkt s’incorpori en aquest establiment, té totes les possibilitats de convertir-se en un focus d’atracció”

Jordi Orobitg

Per al regidor, la implantació d’aquesta marca a Lloret serà positiva per al conjunt de la destinació i també per al comerç en general.  

“Enriqueix l’oferta comercial, fidelitza llocs de treball, és un element d’atracció i comporta una major recaptació d’impostos per a l’Ajuntament”

Jordi Orobitg

A Lloret, ja fa anys que treballen en aquest sector les botigues Palau i Miró. Ara, s’hi suma MediaMarkt, a la planta baixa del centre comercial Portalloret. La companyia també ha obert una botiga a Platja d’Aro, amb la voluntat de fer-se forta a la Costa Brava.

- Publicitat -