23.1 C
Lloret de Mar
Una de les competicions de la lliga (Club Escacs Lloret)

Meritori tercer lloc del Club Escacs Lloret a la Lliga Catalana d’Escacs

Es tracta del torneig per equips més important de l'any i, tot i que l'objectiu era aconseguir la permanència, el club ha aconseguit la tercera posició.

Una de les competicions de la lliga (Club Escacs Lloret)

Darreres Notícies

El Club d’Escacs Lloret ha tancat la Lliga Catalana d’Escacs amb un meritori tercer lloc. Es tracta del torneig per equips més important de l’any, que s’ha dut a terme de gener a març, amb una competició cada setmana de vuit jugadors per equip.

El president del Club d’Escacs Lloret, Toni David, destaca que és un molt bon resultat, ja que l’objectiu era poder mantenir la categoria de Primera Provincial. “Aquest èxit inesperat considero que és una mostra de la bona feina que s’està fent des del club, per part de la junta i dels socis”, opina Toni David.

“Tot i que l’objectiu inicial que ens plantejàvem era aconseguir la permanència, hem aconseguit un meritori tercer lloc”

Toni David
3s classificats de la provincial de Girona (Club Escacs Lloret)
3s classificats de la provincial de Girona (Club Escacs Lloret)

A més a més, per a Toni David és important que l’equip amb què han participat al torneig és molt jove i confien en seguir sumant bons resultats en les competicions individuals i, fins i tot, lluitar pel títol i l’ascens la temporada vinent.

“Destacar que enguany teníem un equip molt jove i amb molt de potencial de futur”

Toni David

Toni David aprofita també per convidar a tothom que vulgui jugar a escacs a contactar amb el club. Per tant, si algú té ganes de jugar a escacs pot contactar amb el Club d’Escacs Lloret a través de les seves xarxes socials.

spot_img

El + Vist