20.1 C
Lloret de Mar
Una nena del Lloret en un partit del torneig de cloenda del 2015

Més de 1.200 jugadors i 2.000 acompanyants al Torneig de Cloenda de Bàsquet

Aquest cap de setmana es disputen les categories premini i mini, mentre que el cap de setmana que ve serà el torn dels infantils i cadets. L'organitza la Fundació del Bàsquet Català.

Una nena del Lloret en un partit del torneig de cloenda del 2015

Darreres Notícies

Rècord de participació al torneig de cloenda de bàsquet, que sumarà més de 1.200 jugadors d’entre 9 i 16 anys, entre els dos caps de setmana de competició. Aquest dissabte i diumenge es dóna el tret de sortida amb les categories premini i mini, on jugaran 700 nens i nenes de 60 equips diferents, mentre que el cap de setmana següent hi haurà 44 equips amb més de 500 jugadors infantils i cadets. 

Tot plegat, a més, es complementa amb un total de més de 2.000 acompanyants, dels quals més de la meitat s’allotjaran a Lloret. El director de promoció de la Fundació del Bàsquet Català, Jordi Ivorra, està satisfet que el torneig cada cop vagi a més i que en aquesta quarta edició hagi batut rècords. Un dels atractius, segons ell, és que hi participen els millors equips de Catalunya.

La Fundació i l’Ajuntament ja han signat un conveni per als propers anys. Jordi Ivorra assenyala que la destinació és idònia per organitzar-hi un torneig d’aquestes característiques.

Aquest cap de setmana, el torneig comptarà amb deu pistes de bàsquet, distribuïdes entre el pavelló del Molí i la pista exterior, el Pompeu Fabra i el pavelló municipal, mentre que a la carpa de l’escola Pere Torrent s’hi faran diferents activitats relacionades amb el bàsquet. Aquest dissabte, els partits es disputaran de nou del matí a vuit del vespre, de manera ininterrompuda, mentre que diumenge la competició anirà de les nou a les tres, aproximadament.

spot_img

El + Vist