Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Partit del MIC a Lloret

Més de 15.000 persones passen la Setmana Santa a Lloret de Mar pel turisme esportiu

Segons el regidor d'Esports, Joan Bernat, aquest estil de tornejos reforça la bona imatge de Lloret entre el públic jove. 

Partit del MIC a Lloret

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Al voltant de 15.000 persones, entre esportistes i acompanyats, han passat la Setmana Santa a Lloret amb motiu dels diferents tornejos que s’han disputat a la destinació. El regidor d’Esports, Joan Bernat, en fa una valoració molt positiva.

Entre els diferents esdeveniments, destaca la Mediterranean Internacional Cup, coneguda popularment com MIC. Es tracta d’un torneig que està valorat com un dels millors del món i que ha repetit amb Lloret com a una de la vintena de seus. Entre els diferents guanyadors, hi ha la Unió Esportiva Llagostera, en categoria juvenil. El conjunt llagosterenc va superar el Girona en la tanda de penals, amb una acció destacada d’un lloretenc: el porter Sergio Gómez.

També han deixat xifres destacades de participació altres esdeveniments com el Trofeu Sant Jaume de futbol, l’Eurobasket o el Torneig d’handbol Vila de Lloret. A més, i per tercer any, la destinació ha estat la seu del Globasket. La competició internacional de bàsquet ha iniciat la seva segona setmana, que acabarà aquest dissabte.

Segons el regidor, aquest estil de tornejos reforça la bona imatge de Lloret entre el públic jove. Joan Bernat també remarca que, per fomentar el civisme i l’esportivitat, molts tornejos entreguen un premi especial als equips que han mostrat més bona actitud.

Aquesta és la primera Setmana Santa amb la gespa nova al camp de futbol municipal. Una catacterística que s’ha rebut amb els braços oberts, després de les queixes dels últims temps.

La temporada forta del torisme esportiu engloba, sobretot, els mesos de març, abril i maig.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.