18 C
Lloret de Mar

Més de 15.000 persones passen la Setmana Santa a Lloret de Mar pel turisme esportiu

Segons el regidor d'Esports, Joan Bernat, aquest estil de tornejos reforça la bona imatge de Lloret entre el públic jove. 

Partit del MIC a Lloret
Partit del MIC a Lloret

Darreres Notícies

Al voltant de 15.000 persones, entre esportistes i acompanyats, han passat la Setmana Santa a Lloret amb motiu dels diferents tornejos que s’han disputat a la destinació. El regidor d’Esports, Joan Bernat, en fa una valoració molt positiva.

servicios profesionales jimenez

Entre els diferents esdeveniments, destaca la Mediterranean Internacional Cup, coneguda popularment com MIC. Es tracta d’un torneig que està valorat com un dels millors del món i que ha repetit amb Lloret com a una de la vintena de seus. Entre els diferents guanyadors, hi ha la Unió Esportiva Llagostera, en categoria juvenil. El conjunt llagosterenc va superar el Girona en la tanda de penals, amb una acció destacada d’un lloretenc: el porter Sergio Gómez.

També han deixat xifres destacades de participació altres esdeveniments com el Trofeu Sant Jaume de futbol, l’Eurobasket o el Torneig d’handbol Vila de Lloret. A més, i per tercer any, la destinació ha estat la seu del Globasket. La competició internacional de bàsquet ha iniciat la seva segona setmana, que acabarà aquest dissabte.

Segons el regidor, aquest estil de tornejos reforça la bona imatge de Lloret entre el públic jove. Joan Bernat també remarca que, per fomentar el civisme i l’esportivitat, molts tornejos entreguen un premi especial als equips que han mostrat més bona actitud.

Aquesta és la primera Setmana Santa amb la gespa nova al camp de futbol municipal. Una catacterística que s’ha rebut amb els braços oberts, després de les queixes dels últims temps.

La temporada forta del torisme esportiu engloba, sobretot, els mesos de març, abril i maig.

spot_img

El + Vist