9.9 C
Lloret de Mar

Més de 12.000 usuaris han participat aquest estiu en el programa de dinamització de platges a Lloret

Enguany s’ha mantingut el programa aplicant un estricte protocol de seguretat per la COVID-19.

El miniclub és un dels serveis amb més demanda
El miniclub és un dels serveis amb més demanda

Darreres Notícies

Més de 12.500 usuaris han participat en el programa de dinamització de platges de Lloret. El servei, que s’ha mantingut fins al 15 de setembre a les platges del centre i Fenals, ha comptat amb diferents activitats familiars i esportives. Els usuaris han estat, principalment, provinents de l’Estat espanyol, seguits dels visitants catalans i francesos, i s’allotjaven molts d’ells en establiments hotelers.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Eli Keegan, en fa una valoració “positiva, tenint en compte que ha estat una temporada marcada per la pandèmia”.

A la platja de Lloret s’ha ubicat el miniclub, amb gairebé 1.800 usuaris, i també s’han dut a terme partits de volei platja, amb més de 2.100 participants, i activitats dirigides amb quasi 3.000 usuaris. Pel que fa a la platja de Fenals, més d’un miler de persones han gaudit del miniclub i més de 3.700 han participat al programa d’activitats dirigides al parc de salut.

Ioga a la platja de Fenals (NRLL)

Totes les propostes han comptat amb estrictes mesures de seguretat, a través del Pla Integral de Destinació per a la prevenció de la Covid-19, elaborat per Lloret Turisme, l’Ajuntament i la Mesa Empresarial.

Lloret de Mar és un municipi certificat com a Destinació de Turisme Familiar des de l’any 2010, per l’Agència Catalana de Turisme. Actualment, compta amb 22 establiments certificats, entre allotjaments i empreses d’activitats.

spot_img

El + Vist