23.5 C
Lloret de Mar
Jornades Científiques de la Unió Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya

Més de 170 tècnics superiors sanitaris participen al congrés nacional del sector, a Lloret de Mar

Es fa des d'avui i durant tot el cap de setmana al Palau de Congressos Olympic.

Jornades Científiques de la Unió Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya

Darreres Notícies

Lloret de Mar acollirà des d’avui i durant tot el cap de setmana les Jornades Científiques de la Unió Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya. Arriben a la cinquena edició reconvertides en un congrés d’àmbit nacional estatal. Es tracta d’unes jornades bianuals que s’han anat consolidant a Lloret de Mar. La destinació n’ha estat la seu al 2013, 2015 i 2017 i enguany es presenten amb nou format: el de congrés nacional, amb l’objectiu de ser un referent dins de la comunitat científica especialitzada.

L’esdeveniment tindrà lloc al Palau de Congressos Olympic. Hi participaran més de 170 tècnics superiors sanitaris, que debatran durant dos dies sobre la prevenció, diagnòstic, tractament i seguiment de les malalties hematològiques i oncològiques.
Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau -l’ens que gestiona aquest tipus d’estades a la destinació- valora la fidelització d’aquesta associació així com el sector que representa.

A banda d’aquest congrés amb tècnics superiors de l’àmbit sanitari, Lloret de Mar acollirà altres esdeveniments del sector mèdic durant les properes setmanes.
Com un congrés de la Societat Catalana de Citopatologia, que es dedica a les malalties a nivell cel·lular; o bé alguns actes del congrés de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias, que tindrà lloc a Girona.

spot_img

El + Vist