15.9 C
Lloret de Mar

Més de 2.500 persones venen a Lloret amb motiu del Waterpolo Kids Tour

Es va disputar la setmana passada a la Piscina de Lloret, amb una 40a d'equips d'arreu de l'Estat espanyol.

La Unió Esportiva Horta va ser el millor club del torneig (Waterpolo Kids Tour)
La Unió Esportiva Horta va ser el millor club del torneig (Waterpolo Kids Tour)

Darreres Notícies

El Waterpolo Kids Tour va reunir, el passat cap de setmana, més de 2.500 persones a Lloret de Mar, segons l’organització. Només en esportistes, l’esdeveniment ja va comptar amb 500 nedadors repartits entre una quarantena d’equips, d’arreu de l’Estat espanyol.

servicios profesionales jimenez

A banda dels partits, els participants van poder gaudir d’altres activitats i també de la presència d’un dels jugadors de la Selecció Espanyola, Unai Aguirre. Un dels membres de l’organització, Lluis Pérez, valora les xifres de manera molt positiva i destaca que és una cita que serveix als equips per iniciar la temporada i fer cohesió de grup.

“Hem tingut una afluència de més de 2.500 persones i la festa ha estat per sobre de qualsevol activitat”

Lluís Pérez

Lluís Pérez destaca que el Waterpolo Kids Tour va comptar amb competició femenina, per quart any consecutiu, amb 150 nenes.

Un equip de noies recollint el trofeu (Waterpolo Kids Tour)
Un equip de noies recollint el trofeu (Waterpolo Kids Tour)

També assenyala que es va reunir un nombre molt elevat de participants de la demarcació de Girona, fet que ajuda a promocionar aquest esport a les comarques gironines.

“Volem destacar que més de 150 nenes van poder gaudir del waterpolo a Lloret i, a més, que vam tenir un gran nombre de participants de la demarcació de Girona”

Lluís Pérez

El Waterpolo Kids Tour s’ha celebrat a la Piscina de Lloret el passat cap de setmana, amb 110 partits entre les categories d’Aleví a Juvenil, és a dir, joves entre 11 i 18 anys. El millor equip de la competició va ser l’Horta, que és qui va sumar més punts al llarg de les jornades.

spot_img

El + Vist