27.2 C
Lloret de Mar
36a Travessia Yasuji Fusano

Més de 250 participants a la 36a Travessia Yasuji Fusano

El sol i la bona mar han acompanyat la travessia lloretenca, que ha comptat amb 184 nedadors en els 1.500 metres i 70, en els 500.

36a Travessia Yasuji Fusano

Darreres Notícies

Aleix Blanes, amb un temps de 20 minuts i 48 segons, ha estat el primer en arribar a la meta de la 36a edició de la Travessia Yasuji Fusano. En categoria femenina, la més ràpida ha estat Ariadne Gutiérrez, que ha completat els 1.500 metres -des de l’alçada del passeig de Sa Caleta fins a Cala Trons- amb 23 minuts i 30 segons.

El sol i la bona mar han acompanyat la jornada, que ha comptat amb més de 250 participants entre les dues modalitats. El podi general de la principal, l’han completat Ricard Pujol i Adrià Luque, en nois, i Eva Centeno i Marta Romance, en noies. Pel que fa als nedadors locals, els més ràpids, en categoria masculina i femenina, han estat Daniel Satine i Maria Gallart.

La principal novetat de la jornada ha estat un petit canvi en el recorregut, que ha permès fer la prova més segura per als nedadors, que han quedat molt satisfets de l’excel·lent organització de la travessia.

Sortida de la 36a Travessia Yasuji Fusano (Club Natació Lloret)
Sortida de la 36a Travessia Yasuji Fusano (Club Natació Lloret)

La botzina per donar el tret de sortida l’han fet sonar la filla i el net d’en Yasuji Fusano, la Montse i en Yasuji, a qui se li dedica la travessia des de l’any passat, després que morís als inicis de la pandèmia afectat per coronavirus. A més, el seu fill Josep ha tornat a tirar-se a l’aigua per completar els 1.500 metres. En nom de la família, la Montse ha volgut mostrar el seu agraïment absolut pel gent del Club Natació Lloret.

“Des de la família, molt emocionats i molt agraïts d’aquest homenatge i que la travessia porti el nom del nostre pare i avi i molt contents que continuï aquella cosa que fa tants anys va començar el meu pare amb alguns altres”

Montse Fusano

La presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls, està molt agraïda de la col·laboració de tothom i fa una valoració molt positiva de com ha anat la travessia.

“Ha anat molt i molt bé, aquest any hem modificat un pèl el recorregut perquè fos més segur per als nedadors i, per les impressions que ens han donat, ha anat molt i molt bé”

Olga Valls
El podi de la 36a Travessia Yasuji Fusano (Club Natació Lloret)
El podi de la 36a Travessia Yasuji Fusano (Club Natació Lloret)

En la modalitat de 500 metres, els guanyadors han estat David Esteban i Clàudia Iwan, mentre que la segona posició ha recaigut en Jesús Estaban i Gemma Ventulà i la tercera, en Agustí Planas i Txell Vera.

En els 1.500 metres, han nedat 184 persones, i en els 500, 70. Des del Club agraeixen la col·laboració de tots els espònsors i també del Club Caiac Lloret, el Club Nàutic Lloret i Protecció Civil, entre altres.

spot_img

El + Vist