7.6 C
Lloret de Mar

Més de 500 participants als Corriols de l’Àvia

La prova esportiva popular, organitzada per la Penya Ciclista de Lloret, es disputarà aquest diumenge, amb motiu de la Festa Major de Sant Romà.

Els Corriols de l'Àvia, al 2021 (Penya Ciclista Lloret)
Els Corriols de l'Àvia, al 2021 (Penya Ciclista Lloret)

Darreres Notícies

Els Corriols de l’Àvia comptarà amb més de 500 participants. La prova esportiva popular, organitzada per la Penya Ciclista de Lloret, es disputarà aquest diumenge.

Des de la Penya Ciclista, asseguren que s’han superat totes les expectatives. La intenció era tancar en 500 participants, però han hagut de fer noves inscripcions amb un límit de 550 inscrits, per les peticions d’última hora. El president de l’entitat, Jordi Figueras, conclou que “Lloret sempre acaba omplint”.

Sortida dels Corriols de l'Àvia 2021 (Ajuntament de Lloret de Mar)
Sortida dels Corriols de l’Àvia 2021.

La prova comptarà amb dues distàncies: una curta, de 26 quilòmetres, i una llarga i més exigent, de 35 quilòmetres. Són recorreguts “sense massa desnivell, tot i que el terreny és exigent, s’ho passaran molt bé amb pujades i baixades”.  

De tots els participants, només el 5% són dones. Tot i que és una participació més alta que en la passada edició, encara es troba lluny del que desitja la Penya Ciclista, que vol incrementar aquesta xifra pels pròxims anys. El que sí que s’ha produït és un increment en la participació dels menors de 16 anys.

Els Corriols de l'Àvia del 2021 (Club Ciclista Lloret)
Els Corriols de l’Àvia del 2021 (Club Ciclista Lloret)

Els Corriols de l’Àvia no és una prova amb esperit competitiu, però hi haurà premis per als tres primers de cada categoria, i també per al grup més nombrós, a més d’altres sorpreses i obsequis.

La prova esportiva ciclista es farà aquest diumenge, 20 de novembre, a partir de les 9h. La sortida i l’arribada es faran al Water World.

spot_img

El + Vist