8.8 C
Lloret de Mar

Més de 60 anys servint paelles a veïns i turistes de Lloret de Mar

L'Ajuntament fa un reconeixement al restaurant Can Bolet, que va tancar a finals de novembre, després d'estar obert des del 1961 al centre de la vila.

-

Lloret de Mar fa un reconeixement al restaurant Can Bolet, que ha tancat recentment les portes després de 60 anys servint paelles a veïns i turistes. Un establiment de tota la vida que ha estat un gran referent per al sector, amb tres generacions de la família Agustí al capdavant.

Una representant, Vanessa Agustí, explica que han decidit deixar el negoci davant la jubilació dels seus pares així com per la dificultat de conciliar horaris i família, a més d’altres motius més secundaris. “No ha estat fàcil, els clients -a qui considerem amics- ens diuen que és una pena” i afegeix que “hem intentat fer una cuina mediterrània, de proximitat, qualitat i amb carinyo”.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, argumenta que entén la decisió pero lamenta la “pèrdua en termes d’autenticitat” per a l’oferta de restaurants de la vila.

Les paelles de Can Bolet, així com arrossos de tot tipus, han estat els plats estrella d’aquest restaurant que va obrir les portes l’any 1961 al centre de Lloret. Arran del tancament, a finals de novembre, l’Ajuntament li ha fet un reconeixement aquest dilluns. A partir d’ara, la família Agustí inicia una nova etapa de la seva vida, allunyada de l’hostaleria i la restauració.

Lloret de Mar treballa per atraure turisme irlandès

Els representants de la destinació han participat en una fira de Dublin per captar un perfil de "client fidel i familiar".

La tasca decisiva del copilot en un ral·li com el de Lloret de Mar

El lloretenc Igor Díez, tot un veterà, farà de parella esportiva d'Albert Llagostera, a bord d'un Citroën Saxo.

L’aparcament de la plaça Pere Torrent es tanca per unes obres de pintura i il·luminació

Els vehicles de rotació no hi poden aparcar mentre durin els treballs, que s’allargaran entre 4 i 5 setmanes, però sí que hi accedeixen abonats i concessionaris.
- Publicitat -