14.9 C
Lloret de Mar

Miguel Molina (Ferrari) puja al podi de les 6 Hores de Fuji

El pilot lloretenc, juntament amb l’italià Antonio Fuoco, va mostrar un ritme molt alt però no va poder aconseguir la victòria.

Molina i el seu company d'escuderia, al podi
Molina i el seu company d'escuderia, al podi

Darreres Notícies

Miguel Molina va pujar al podi aquest cap de setmana en les 6 Hores de Fuji, al Japó, en una nova prova del Mundial de Resistència. El pilot lloretenc de Ferrari, juntament amb el seu company d’equip, l’italià Antonio Fuoco, va mostrar un ritme molt alt amb el seu Ferrari número 52, però no va poder aconseguir la victòria, tal i com valora el mateix corredor.

servicios profesionales jimenez

El motiu principal va ser una errada en una de les aturades a boxes. A un dels mecànics encarregats del proveïment de combustible se li va quedar enganxada la pistola de la gasolina i això els va fer perdre l’avantatge respecte els seus perseguidors. Aquests eren, ni més ni menys, que els altres companys de Ferrari, amb el cotxe número 51, que van ser els guanyadors.

El podi de la prova disputada al Japó, amb Ferrari com a guanyador
El podi de la prova disputada al Japó, amb Ferrari com a guanyador.

Tot i aquesta errada, Miguel Molina i Antonio Fuoco tenien pràcticament impossible guanyar, ja que hi havia ordres d’equip en Ferrari. La intenció de l’escuderia, pensant en el títol de campions, era fer quedar per davant al cotxe 51, dels corredors Pier Guidi i Calado, que tenien més opcions de ser campions i podrien revalidar el títol en la pròxima cursa, al Bahrein, ja que compten amb 11 punts de coixí.

Pel que fa a la categoria Hypercar, triomf per Toyota, amb Hartley, Buemi i Hirakawa. Aquesta victòria, els fa empatar a punts amb l’equip Alpine i tot es decidirà en l’última cita. Aquesta última cursa serà les 8 Hores de Bahrein. Es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre, al circuit de Manama.

spot_img

El + Vist