14.7 C
Lloret de Mar

Miguel Moreno, candidat del PP a Lloret de Mar per a les properes municipals

Sobre l’equip que l’acompanyarà, encara no ha fet públic cap nom, però assegura que serà un equip “fort, responsable, treballador i professional”.

Miguel Moreno, candidat del PP a Lloret de Mar
Miguel Moreno, candidat del PP a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Miguel Moreno és el candidat del PP a Lloret de Mar per a les eleccions del proper mes de maig. Miguel Moreno, nascut a la Carolina, a Jaén, té 67 anys i va arribar a Catalunya quan en tenia 8. Professionalment, està especialitzat en la gestió i lideratge d’empreses multinacionals i també ha impulsat des de zero petites i mitjanes empreses.

servicios profesionales jimenez

El seu objectiu principal, diu, és “recuperar Lloret i donar una solució real als problemes dels lloretencs”. Especialment, en l’àmbit econòmic: “Després d’una despesa de 561.400.000 euros dels pressupostos dels últims vuit anys o, el que és el mateix, 192.300 euros gastats diàriament per l’equip de govern, el nostre municipi està sotmès a la precarietat econòmica, amb el teixit empresarial molt malmès i amb un alt nivell d’atur”.

“Treballarem a peu de carrer amb els veïns i veïnes, exclusivament en política municipal, deixant de costat les ideologies”

Miguel Moreno

El candidat popular és molt crític amb el govern actual. “Tinc clar i meridià que el Partit Popular és l’única alternativa a l’equip de govern de les dues últimes legislatures perquè ‘més del mateix’ seria continuar el rumb cap al no-res i caure definitivament en el precipici de ruïna a què han abocat el municipi”, afirma.

Algunes de les fites que es marca són aconseguir la plena ocupació de totes les persones en edat de treballar durant els dotze mesos de l’any, diversificar els sectors del teixit empresarial més enllà del sol i platja, eradicar la inseguretat ciutadana i assolir que Lloret sigui una ciutat neta.

Miguel Moreno, als estudis de la ràdio
Miguel Moreno, avui als estudis de la ràdio

El candidat popular ja va encapçalar la llista a les eleccions del 2019, però aleshores el partit no va obtenir representació municipal. Argumenta que va agafar les regnes del PP amb poc marge i no va tenir temps suficient. Ara, però, assegura que ha estat treballant aquests quatre anys i sap de primera mà quins són els problemes reals de la població lloretenca.

“Han estat quatre anys d’estar mà a mà amb veïns i veïnes i de viure directament la situació problemàtica, sobretot d’urbanitzacions i barris perifèrics”

Miguel Moreno

Ara fa un any, a principis del 2022, Miguel Moreno va ser escollit president de la nova junta del PP a Lloret.

Sobre l’equip que l’acompanyarà, encara no ha fet públic cap nom, però assegura que serà un equip “fort, responsable, treballador i professional”.

spot_img

El + Vist