26.4 C
Blanes
Mikel Erentxun

Mikel Erentxun recupera els seus temes més mítics per al SOM de mar

El cantautor actuarà demà dissabte, a les 22 hores, als Jardins de Santa Clotilde, malgrat que l'organització està pendent de la situació meteorològica.

Mikel Erentxun

Darreres Notícies

Mikel Erentxun pujarà a l’escenari del festival SOM de mar aquest dissabte. El cantautor vol fer gaudir al públic amb les seves millors cançons i amb les peces del seu últim disc, El último vuelo del hombre bala.

L’artista estava en plena gira del disc quan va esclatar la pandèmia i tot es va aturar. Ara ha reprès l’activitat a mig gas i ha decidit modificar el repertori i recuperar temes mítics de la seva carrera musical, així que no hi faltaran peces com ara A un minuto de ti, Mañana, Cartas de Amor, En algún lugar, o Cien Gaviotas.

circo de las estrellas

El cantautor arrossega una llarga trajectòria en el món de la música: des dels anys 80, com a membre de la banda Ducan Dhu, i després com a solista, a partir del 1992. Suma ja una quinzena de discos que sempre han estat molt ben rebuts pel seu públic.

A inicis del 2020 passava per un moment molt bo, amb la presentació de l’últim disc, però com molts altres artistes ha vist com l’agenda se li reduïa molt a causa de la pandèmia. De fet, Mikel Erentxun patia per si l’actuació de Lloret també s’acabava anul·lant, però està molt content que no sigui així i que finalment pugui pujar a l’escenari aquest dissabte.

Això sí, l’organització està pendent de la situació meteorològica, ja que hi ha possibilitat de pluja per aquest dissabte a la nit. Tot i així, fins a l’últim moment no es prendrà cap decisió en ferm.

La cita és demà dissabte, a les deu de la nit, als Jardins de Santa Clotilde. Comptarà, com en la resta de jornades, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Les entrades, al preu de 28 euros, a la pàgina web del festival SOM de mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist