31.5 C
Lloret de Mar
Miki Juanola, al Camp Municipal d'Esports de Lloret

Miki Juanola tanca la seva etapa al Barça i espera ara un nou equip

El futbolista lloretenc inicia un repte il·lusionant, amb l’objectiu de fer-se un nom en el món del futbol professional.

Miki Juanola, al Camp Municipal d'Esports de Lloret

Darreres Notícies

Miki Juanola afronta una nova etapa com a jugador de futbol. El lloretenc, que ha posat el punt final a la trajectòria en el Futbol Club Barcelona, espera ara la trucada del seu nou equip, per afrontar la seva primera temporada en edat sènior. Encara no sap quin serà el nou destí.

El futbolista ha explicat que està esperant un projecte que l’engresqui i que l’ajudi a seguir creixent. En aquest sentit, espera fer una carrera professional en el mon del futbol que vingui acompanyada d’èxits.

“Estic esperant i valorant totes les ofertes per escollir el projecte en el què em senti més motivat per seguir creixent”.

Miki Juanola

Miki Juanola va començar a jugar a futbol quan era ben petit, en la XEF de Lloret, però poc després va passar a formar part de la base del Club de Futbol Lloret, on hi va estar en dues etapes, amb un pas per la desapareguda Fundació Privada Calella. Va ser en aquests anys de futbol 7 en què el Barça va començar a interessar-se pel lloretenc, fins a confirmar-se la seva incorporació a les categories inferiors de l’entitat blaugrana.

miki comiat
Muntatge de comiat de l’etapa de Miki Juanola al Barça (Instagram Miki Juanola).

Com a jugador del conjunt culer, en Miki va haver de sacrificar molts moments d’oci de la seva infància. La seva rutina habitual era sortir abans de l’escola per pujar en un taxi que el portava fins a la Ciutat Esportiva del Barça, on realitzava els entrenaments. Després de la jornada, arribava a casa de nit, per sopar i dormir.

“Era un dia a dia una mica dur, anava amb taxi a Barcelona i tornava a les onze de la nit a casa, per estudiar, sopar i dormir”.

Miki Juanola

De tota aquesta etapa, Miki Juanola considera que el paper dels seus familiars va ser fonamental. Des dels seus pares, amb tots els esforços que implicava aquesta feixuga rutina diària, passant pel suport del seu germà i de la presència sempre important dels seus avis. Assegura que “no hagués estat possible sense ells, sempre van estar allà”.

miki juanola seleccio espanyola
Miki Juanola, en un partit amb les categories inferiors de la Selecció Espanyola.

En tots aquests anys, en Miki ha passat bons moments i altres no tan bons, com la lesió que va patir ara fa dos anys. Tot i la situació tan negativa que va haver de viure, explica que “va ser un moment dur però alhora de creixement personal i superació”. Però els bons moments tenen més pes. La convocatòria amb la Selecció Espanyola va ser, sense dubte, una de les millors vivències.

“Havia somniat moltes vegades anar a la Selecció, però mai imaginava que pogués ser real”.

Miki Juanola

Tancada la meravellosa etapa al Futbol Club Barcelona, Miki Juanola inicia ara un repte il·lusionant, amb l’objectiu de fer-se un nom en el món del futbol professional.

spot_img

El + Vist