10.8 C
Lloret de Mar

Miquel Abras ofereix el concert solidari avui a l’hotel Santa Marta

La cita és aquesta nit, en una primera edició que recaptarà diners per a la Fundació Amics Joan Petit, que els destinarà a la investigació del càncer infantil a través de l’Hospital Vall d’Hebron.

El cantant gironí Miquel Abras
El cantant gironí Miquel Abras

Darreres Notícies

L’Hotel Santa Marta impulsa el Sopar d’Il·lusions, una gala benèfica que cada any vol col·laborar amb una fundació o un projecte diferent. La cita és aquesta nit, en una primera edició que recaptarà diners per a la Fundació Amics Joan Petit, que els destinarà a la investigació del càncer infantil a través de l’Hospital Vall d’Hebron.

La vetllada comptarà amb la col·laboració especial del Festival Som de Mar, que oferirà un concert del gironí Miquel Abras (qui va actuar aquest estiu, al certamen lloretenc) per amenitzar la gala.

El cantautor ha explicat a Nova Ràdio Lloret que oferirà cançons del seu últim disc, ‘La felicitat també plora’, amb un format acústic i més íntim. A més de repassar altres temes de discos anteriors. I és que l’any que ve en farà 20 que es dedica a la música.

Per a Miquel Abras, “tocar és aportar el meu gra de sorra” a la investigació del càncer infantil.

Restaurant SantaMar (Hotel Santa Marta)
Restaurant SantaMar (Hotel Santa Marta)

Les aportacions es recolliran a través del preu del menú, que és de 120 euros per persona. Però, a més, s’ofereix la possibilitat de col·laborar a totes les persones que no puguin assistir al sopar.

L’Hotel Santa Marta fa temps que treballa amb la idea de crear aquesta gala benèfica, però la pandèmia –com tantes altres coses– ho ha retardat. Ara per fi es podrà celebrar i la intenció serà col·laborar amb una entitat diferent cada any.

El sopar benèfic és aquesta nit, al Restaurant SantaMar, a la platja de Santa Cristina. Els assistents gaudiran d’un menú elaborat pel xef Jesús Niño.

spot_img

El + Vist