4.2 C
Blanes
Miquel Colomer i la seva tripulació

Miquel Colomer (Club Nàutic Lloret), tercer al Trofeu Conde de Godó

Ha pujat al podi en la categoria d'ORC 2; assegura satisfet que va ser tota una sorpresa.

Miquel Colomer i la seva tripulació

Darreres Notícies

Miquel Colomer, del Club Nàutic Lloret, ha fet podi al Trofeu Conde de Godó, que el cap de setmana passat va celebrar la 47a edició. La regata va estar marcada per la Covid-19, ja que arran dels rebrots detectats a Barcelona es va decidir suspendre l’última jornada de competició.

Tot i així, els dos primers dies sí que es van poder disputar les proves i amb el còmput d’aquestes regates es va elaborar la llista de guanyadors que va col·locar l’embarcació Delfino de Miquel Colomer en el tercer lloc de la categoria ORC 2. Tota una sorpresa i satisfacció.

Atesa la situació, Miquel Colomer reconeix que és molt complicat poder entrenar en condicions, però volien competir al trofeu per donar suport a la pràctica esportiva i a l’organització.

Colomer va començar a navegar als vuit anys, a l’Escola de Vela de Lloret, i des d’aleshores no s’ha aturat: ha passat per les seleccions catalana i espanyola i assegura que es passa mitja vida a l’aigua.

El Trofeu de vela Conde de Godó se celebra a Barcelona des del 1974, organitzat pel Reial Club Nàutic de Barcelona i el suport de la família Godó. A més, compta amb la col•laboració de les federacions de vela espanyola i catalana, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el diari La Vanguardia.

L’entrega de premis (Club Nàutic Lloret)

L’entrega de premis es va fer diumenge a la tarda, adoptant totes les mesures de seguretat necessàries i amb només un representant de cada tripulació guanyadora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist