17.2 C
Lloret de Mar

Miquel Molina és optimista amb el seu futur i espera tenir novetats aviat

Molina sabia que això podia passar, però reconeix que la decisió el va sorprendre perquè aquest 2017 ha firmat la seva millor temporada al DTM.

Miquel Molina, als estudis
Miquel Molina, als estudis

Darreres Notícies

Miquel Molina no perd l’optimisme i, malgrat que Audi l’ha deixat fora de la seva plantilla del DTM per al 2017, el pilot lloretenc confia en què aviat podrà donar notícies sobre el seu futur.

servicios profesionales jimenez

Molina sabia que això podia passar, però reconeix que la decisió el va sorprendre. El pilot de Lloret de Mar, que feia set anys consecutius que corria al DTM, va ser el primer pilot espanyol a guanyar una cursa en aquesta competició. Hi acumula 87 curses, quatre victòries, set podis, sis pole positions i aquest 2017 ha firmat la seva millor temporada al campionat, amb dues victòries, una pole i una tercera posició.

Malgrat abandonar l’escuderia, Molina reconeix que marxa amb bones sensacions, ja que assegura que han estat set anys molt productius treballant per una marca on ha estat molt a gust i corrent en un campionat molt complicat i competitiu.

La notícia es va fer pública dilluns de la setmana passada, quan Audi va publicar les novetats de la propera temporada. La competició passarà a tenir de vuit a sis cotxes per marca i un dels perjudicats per aquest canvi és Miquel Molina.

spot_img

El + Vist