18.1 C
Blanes
Primer premi del concurs de banderoles, de Narcís Sala i Gascons.

Narcís Sala guanya el concurs de banderoles dels Pintors de Lloret

El segon premi ha estat per a Imma Ramírez i el tercer premi per a Maria Anabel Nicuez.

Primer premi del concurs de banderoles, de Narcís Sala i Gascons.

Darreres Notícies

Narcís Sala, per ‘Gascons’, ha guanyat el primer premi del concurs de banderoles que s’ha fet enguany a Lloret de Mar dins de la Capital de la Cultura Catalana. El segon guardó ha estat per a Imma Ramírez i el tercer premi per a Maria Anabel Nicuez.

Aquests són els guardons atorgats aquest dilluns als participants del concurs de banderoles, creat pels Pintors de Lloret, per primera vegada. Segons Isabel Bernal, regidora de Cultura, el nivell de la 40a de participants ha estat “molt alt”.

circo de las estrellas
premis banderoles grup

El concurs de pintura sobre banderoles reciclades ha estat de temàtica i tècnica lliures, amb la finalitat de fomentar la creativitat i apropar l’art als vianants. Hi ha hagut de tot: des del camí de ronda, a monuments de Lloret, vogadores o banderoles abstractes. Els premis han estat 400 euros pel primer guardó, 200 per al segon i el tercer, 4 entrades per la temporada de teatre d’aquesta tardor.

Els participants han demanat que totes les banderoles s’exposin juntes en algun indret de Lloret. L’Ajuntament treballa per fer-ho possible durant la festa major de Sant Romà.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist