23.6 C
Lloret de Mar
Deixalles a la zona verda de la Mina Melitrons (AAVV Lloret de Dalt).

Neteja popular a la mina Melitrons de Lloret de Dalt

L'acció, organitzada per l'associació veïnal, s'ha previst aquest dijous, diada de Sant Romà.

Deixalles a la zona verda de la Mina Melitrons (AAVV Lloret de Dalt).

Darreres Notícies

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt han organitzat una neteja popular a la Mina Melitrons. L’acció s’ha previst aquest 18 de novembre, al matí, de 9 a dues, diada de Sant Romà.

L’objectiu de la neteja és treure les deixalles, la brossa i la runa que “persones incíviques” han abocat en els darrers anys en aquesta zona verda així com a la llera de la riera de Pegueres, fins al punt de “degradar” un i altre sector de Lloret de Dalt.

El president de l’associació veïnal, Lluís Cruz, demana col·laboració a tots els lloretencs per poder “contribuir a l’inici de la recuperació de la Mina Melitrons, patrimoni de la vila”.

L’activitat coïncideix amb la supressió d’uns contenidors d’escombraries, ubicats des de fa 16 anys a la Mina Melitrons. S’havien convertit en un “abocador descontrolat” per a tota mena de residus i l’espai estava força deixat. L’Ajuntament ha resolt finalment aquesta demanda veïnal, segons la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

Els contenidors s’han reubicat al mateix carrer, però més a prop de l’entrada de Lloret de Dalt, al costat de l’àrea d’esbarjo.

Les persones interessades en participar en la neteja popular de la Mina Melitrons prevista aquest dijous han de dur roba i calçat còmodes, així com guants, eines com pales, galledes i també bosses per posar-hi les deixalles.

La trobada comença al mateix indret, a les 9 del matí. Cal inscriure’s abans, a la web de l’associació.

spot_img

El + Vist