20 C
Lloret de Mar
La façana de l'Hospital Sociosanitari (ACN)

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

La façana de l'Hospital Sociosanitari (ACN)

Darreres Notícies

Registrats nou casos positius de coronavirus a l’Hospital Sociosanitari de Lloret. Les persones afectades es concentren a la tercera planta del centre, tres de les quals presenten simptomatologia lleu i la resta són asimptomàtiques.

Els casos s’han detectat després que el passat diumenge un dels usuaris de la tercera planta de l’Hospital Sociosanitari presentés símptomes compatibles amb el coronavirus i un professional del centre sortís positiu el mateix dia. Per aquest motiu, es van practicar proves PCR als quinze pacients que hi ha a la planta, dels quals nou van resultar positius.

Davant d’aquesta situació s’ha procedit a cribrar tots els pacients i residents per detectar si hi ha més casos. De moment, de les 55 proves PCR que s’han fet, totes han sortit negatives. Des de la direcció del centre s’ha informat a les famílies i s’han suspès temporalment les visites al centre.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva informa que s’estan seguint tots els protocols dictats pel Departament de Salut. Els pacients afectats es troben aïllats a les seves habitacions i s’ha sectoritzat la tercera planta, que és on s’han trobat els casos. A més, s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes, així com de l’evolució de les persones confinades.

Recordem que el passat 14 de gener es va administrar la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a pacients, residents i professionals de l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolau Font. Aquesta primera dosi permet generar un cert grau d’immunitat, que es reforça i arriba al màxim nivell amb la segona dosi, que s’ha d’administrar entre 21 i 42 dies després de la primera injecció.

spot_img

El + Vist