11.2 C
Lloret de Mar
La façana de l'Hospital Sociosanitari (ACN)

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

La façana de l'Hospital Sociosanitari (ACN)

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Registrats nou casos positius de coronavirus a l’Hospital Sociosanitari de Lloret. Les persones afectades es concentren a la tercera planta del centre, tres de les quals presenten simptomatologia lleu i la resta són asimptomàtiques.

Els casos s’han detectat després que el passat diumenge un dels usuaris de la tercera planta de l’Hospital Sociosanitari presentés símptomes compatibles amb el coronavirus i un professional del centre sortís positiu el mateix dia. Per aquest motiu, es van practicar proves PCR als quinze pacients que hi ha a la planta, dels quals nou van resultar positius.

Davant d’aquesta situació s’ha procedit a cribrar tots els pacients i residents per detectar si hi ha més casos. De moment, de les 55 proves PCR que s’han fet, totes han sortit negatives. Des de la direcció del centre s’ha informat a les famílies i s’han suspès temporalment les visites al centre.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva informa que s’estan seguint tots els protocols dictats pel Departament de Salut. Els pacients afectats es troben aïllats a les seves habitacions i s’ha sectoritzat la tercera planta, que és on s’han trobat els casos. A més, s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i també dels contactes, així com de l’evolució de les persones confinades.

Recordem que el passat 14 de gener es va administrar la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a pacients, residents i professionals de l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolau Font. Aquesta primera dosi permet generar un cert grau d’immunitat, que es reforça i arriba al màxim nivell amb la segona dosi, que s’ha d’administrar entre 21 i 42 dies després de la primera injecció.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.