Dimecres, 25 novembre 2020
8.5 C
Lloret de Mar

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.

-

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

Espigoladors recull la collita que els productors ja no volen vendre per donar-li una segona vida

La fundació, amb la col·laboració de voluntaris, aprofita la fruita i verdura que no es ven, sobretot per motius estètics, i la reparteix entre la població més vulnerable.

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

Amb Veu Pròpia – Enric Dotras Ruscalleda

El nostre convidat d’avui és el representant del sector a la vila des de fa molts anys i, malgrat les dificultats del moment, ens parla amb optimisme i ganes de seguir treballant de valent pel turisme a Lloret de Mar.

Sense Pressa – Lara Torres

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament ha comptat amb Lara Torres, del grup municipal No Adscrits.

Carrers buits i una ciutat en silenci: els veïns de Lloret obeeixen el toc de queda

Les poques persones que es troben als carrers tenen una causa justificada, com el certificat que acredita que tornen de treballar.

Nou pas endavant per fer realitat la futura residència de gent gran de Lloret de Mar. L’Ajuntament i la Generalitat han signat un conveni per garantir 48 places residencials públiques al nou centre sociosanitari de Can Buc.

L’acord compromet la Generalitat a reservar una dotació pressupostària de 1.537.649 euros cada any per garantir aquestes 48 noves places públiques. Actualment Lloret disposa de 16 places públiques i amb la incorporació d’aquestes 48, el municipi comptarà amb un total de 64 places públiques de les 72 que hi haurà en total.

Jaume Dulsat i el conseller, Chakir El Homrani, signen l'acord pressupostari destinat al futur sociosanitari
Jaume Dulsat i el conseller, Chakir El Homrani, signen l’acord pressupostari destinat al futur sociosanitari

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que ha estat a la vila aquest matí per signar el conveni, apunta que són conscients de la manca que hi ha a Lloret en aquest àmbit i remarca que aquest és un molt bon acord.

“És un exemple de treball fet des de quatre principis que portem temps treballant: la col·laboració, la cooperació, la coresponsabilitat i la subsidianitat”

Chakir El Homrani

L’alcalde, Jaume Dulsat, assegura que aquest conveni és un pas transcendental per poder fer realitat la futura residència.

“Segurament avui és el dia més important en el que portem de legislatura, és gairebé posar una primera pedra, perquè amb aquest protocol pràcticament assegurem la viabilitat de la futura residència sociosanitària”

Jaume Dulsat

Després d’haver signat aquest acord, ara s’obre el procediment de licitació de construcció de l’equipament, que és una demanda històrica a Lloret de Mar i que tots els grups municipals fa temps que duen en els seus programes electorals. A més, es complementarà amb 20 places de centre de dia.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Lloret de Mar

Manuel Romero, venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Lloret des del punt de venda ubicat al carrer Sant Pere, número 7.

Lloret participa en el Laboratori d’Arxius Municipals de Catalunya, amb 300 participants

S’ha valorat de manera molt positiva la tasca que fa a través del seu web, així com les trobades del Grup d’Amics de l’Arxiu.

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.
- Publicitat -