14.5 C
Lloret de Mar
El Puntet

Nou servei de WhatsApp del Puntet per atendre tot tipus de consultes dels usuaris

El número és el 972 37 22 68 i els interessats en rebre informació relacionada amb el casal de joves han d’enviar-hi un missatge per ser inclosos a la llista de difusió.

El Puntet

Darreres Notícies

El Puntet posa en marxa un nou servei de WhatsApp, perquè els usuaris puguin fer tot tipus de consultes. El número és el 972 37 22 68. Els interessats en rebre informació relacionada amb el casal de joves han d’enviar un missatge i seran inclosos en una llista de difusió, tal com ha explicat la regidora de Joventut, Marina Nicolàs.

Aquesta és una de les novetats més destacades per aquest 2020, en què el Puntet vol seguir sent un punt de referència per als joves de la vila, igual que l’any passat. De fet, en el 2019, va rebre 51.000 visites d’usuaris: 109 de mitjana al dia al Puntet de l’Avinguda de Vidreres i 45, al de Fenals. Les dades indiquen que 3 de cada 4 usuaris són homes i també 3 de cada 4 tenen menys de 25 anys. La regidora fa una lectura molt positiva de les dades.

Entre les diferents activitats que hi haurà aquest 2020, cal destacar la sortida al teatre que es farà el 22 de març, per anar a veure l’obra Pecats imperdonables, al Teatre Borràs de Barcelona. Els interessats en assistir-hi han de fer la reserva al Puntet. El preu del desplaçament i l’entrada és de 30 euros, amb un descompte de 7 euros amb el Carnet Jove.

I, d’altra banda, El Puntet presenta una altra novetat: fa unes setmanes ha estrenat nous aparcaments per a patinets i bicicletes. Estan a disposició de tots els usuaris i es considerava que eren una necessitat.

Els nous aparcaments (El Puntet)

spot_img

El + Vist