11.4 C
Lloret de Mar
Lloret Nature

Nova temporada de Lloret Nature, una oferta d’activitats que combina família i natura

Demà dissabte comencen les sortides de marxa nòrdica i les sortides guiades d'immersió lleugera. A l'octubre s'estrenarà 'L'enigma del bosc'.

Lloret Nature

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es posen en marxa les activitats de turisme actiu Lloret Nature de tardor. L’objectiu és posar en valor el patrimoni natural de la destinació i apropar-lo als visitants, a banda de ser un reclam turístic.

Demà comencen les sortides de marxa nòrdica, que compten amb tres rutes que canvien segons la setmana; i també les sortides guiades d’immersió lleugera, una pràctica anomenada snorkelling i que es fa amb la col·laboració de Xatrac. A més, com a novetat, de cara als dissabtes del mes d’octubre, es podrà gaudir de la nova activitat familiar L’enigma del bosc, també amb Xatrac. Ho ha especificat la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, que explica que tota l’oferta busca combinar família i natura.

Elizabeth Keegan ha matisat que l’activitat L’enigma del bosc és diferent a la que s’oferia fins ara, ja que s’ha intentat millorar-la per captar més públic. Així doncs, serà un joc de pistes a l’estiu d’un escape room.

Cal destacar que els productes turístics de Lloret relacionats amb la natura són els que han obtingut més satisfacció entre els visitants en els últims dos anys, segons la plataforma d’intel·ligència turística desenvolupada per Mabrian Technologies.

Segons la gerent de Lloret Turisme, la primavera i la tardor són una època idònia per fer-hi aquest tipus d’activitats: perquè fa menys calor, perquè hi ha menys gent i perquè el perfil de visitants és diferent.

Les activitats s’ofereixen en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Tota la informació, així com els preus i els horaris, es pot consultar al web de Lloret Turisme. Les inscripcions es poden fer a les oficines de turisme.

spot_img

El + Vist