17.2 C
Lloret de Mar
Cartell

Obertes les inscripcions per al nou casal d’estiu del Bàsquet Lloret

El casal comptarà amb sessions especials d'entrenadors destacats com Anna Caula, Jordi Vizcaíno o Isaac Pujol.

Cartell

Darreres Notícies

El club Bàsquet Lloret organitza un casal d’estiu per primera vegada amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’aquest esport a la vila, millorar la qualitat tècnica i tàctica dels jugadors i jugadores i oferir una proposta molt lúdica als infants de Lloret.

Les inscripcions ja són obertes i tothom que s’hi apunti abans del 31 de maig tindrà un 5% de descompte. Les sessions de bàsquet es faran al pavelló del Molí, mentre que les activitats es faran arreu del municipi. A més, tal com ha explicat la directora del casal, Berta Gibert, cada divendres es farà una excursió diferent.

Una de les peculiaritats del casal és que cada setmana hi haurà una sessió especial amb un entrenador professional, com Anna Caula, Jordi Vizcaíno o Isaac Pujol, entre altres.

El casal s’adreça a nens i nenes nascuts entre els anys 2002 i 2010, i no cal que hagin jugat abans a bàsquet. A més, les inscripcions es poden fer per setmanes al llarg de juliol i agost i el preu, que va dels 42 als 55 euros la setmana (en funció de les setmanes que s’apunti el nen), inclou totes les activitats i excursions. A banda, l’estiu es tancarà amb unes colònies de tres dies del 29 al 31 d’agost.

Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a coordinacio.basquetlloret@gmail.com, trucar al 618 85 18 28 o bé adreçar-se al pavelló del Molí dilluns, dimecres o divendres de 17 a 20 hores.

spot_img

El + Vist