17.2 C
Lloret de Mar
Cartells dels cursos municipals

Obertes les inscripcions en línia per als diferents cursos municipals

Tota la informació es pot consultar al portal web de l'Ajuntament.

Cartells dels cursos municipals

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions en línia d’un seguit de cursos municipals: les aules de teatre i música per a infants i joves, el teatre per adults, i la gran varietat que ofereixen els centres cívics i el Casal Municipal de la Gent Gran.

Pel que fa a l’aula de teatre per a adults, un dels responsables és Joan Romà Ortiz, que apunta que l’objectiu és fer passar una bona estona als alumnes fent un apropament al món teatral.

Aquest curs hi haurà dos nivells, tot i que la intenció és acabar creant-ne tres. Joan Romà Ortiz remarca que sovint els alumnes progressen i acaben formant la seva pròpia companyia.

Les classes començaran a mitjan octubre i s’allargaran fins al 22 d’abril. A finals de maig, a més, hi haurà la representació de final de curs. Per als indecisos, dimarts 8 d’octubre s’oferirà un tastet obert a tothom. Serà de nou a onze de la nit, a les sales d’assaig del Teatre.

Val a dir que les inscripcions en línia es poden fer fins al 7 d’octubre, mentre que el 8 i 9 es podran fer les presencials a les oficines del Teatre. El preu és de 122 euros tot el curs, amb descompte amb el Carnet Jove o de Jubilat.

Pel que fa als cursos del Casal de la Gent Gran, l’oferta consisteix en idiomes, informàtica, sevillanes, guitarra, balls en línia, zumba, country, teatre, memòria i cant coral. La regidora Arantxa Jiménez, ha explicat que, primer cop, s’ha editat un programa conjunt amb tots els cursos de les regidories de Participació Ciutadana i Gent Gran.

En aquest cas, les inscripcions es poden fer per internet fins a l’1 d’octubre, mentre que els dies 3 i 4 es podran fer les presencials a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà). La regidora, però, ha matisat que si algú necessita assessorament, des del mateix Casal l’ajudaran a fer la inscripció on line.

Tota la informació es pot consultar al portal web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist