17.1 C
Lloret de Mar
Cursa Solidària de Nadal

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Nadal, que arribarà el 22 de desembre

Hi ha curses infantils per edats i, com sempre, la general constarà de 5 quilòmetres. Aquest any els diners que es recaptin es destinaran a la fundació Aspronis.

Cursa Solidària de Nadal

Darreres Notícies

La Cursa de Nadal de Lloret aquest any es farà el 22 de desembre i ja s’han obert les inscripcions. Com sempre, es farà un circuit urbà de 5 quilòmetres, que serà circular, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme, passant pel barri del Rieral, per l’avinguda Just Marlès i pel passeig. A més, també hi haurà les proves per edats dels més petits a dins de les pistes d’atletisme.

Hi ha curses infantils per a totes les edats (Ajuntament de Lloret de Mar)

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, remarca que és una cursa adreçada a tothom, ja que és planera i, a més, es pot fer tant corrent com caminant.

Com en altres edicions, és una prova solidària. Tal com ha explicat la regidora, aquest any els diners que es recaptin es destinaran a la fundació Aspronis, que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius vulnerables.

Anna García-Castany, amb el cartell de la Cursa de Nadal (Nova Ràdio Lloret).

Com hem dit, les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer per internet, al web de l’Ajuntament o a l’app Lloret Smart, o bé de manera presencial als Puntets, a les oficines de turisme o a la seu del departament d’Esports, a les pistes d’atletisme.

La cursa de Nadal, que l’any passat va aplegar més de 800 persones i atletes lloretencs, es presentarà en públic el proper dilluns. L’organitza l’Ajuntament, amb la col·laboració d’Aspronis i dels clubs d’atletisme Lloret-la Selva i La Sansi.

spot_img

El + Vist