30.1 C
Lloret de Mar
Presentació de la Lloret Night Trail

Obertes les inscripcions per a la Lloret Night Trail, que es disputarà el 14 de juliol

El principal atractiu d'aquesta cursa, que passa per senders de muntanya, camins de ronda i sorra, és que es fa de nit. I l'arribada a la platja gran, entre torxes i aplaudiments, és molt especial.

Presentació de la Lloret Night Trail

Darreres Notícies

S’han obert les inscripcions per a la Night Trail de Lloret de Mar, que el 14 de juliol arribarà a la tercera edició. El principal atractiu d’aquesta cursa, que passa per senders de muntanya, camins de ronda i sorra, és que es fa de nit. I l’arribada a la platja gran, entre torxes i aplaudiments, és molt especial. Al·licients que ha destacat l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

El 14 de juliol s’espera una participació a l’alça, fins arribar als 800 participants, segons Eloi Moragues, de l’empresa organitzadora, Wefeel Events. Com els altres anys, la Night Trail presenta dues distàncies: de 7 i 16 km, i especialment el primer recorregut és força assequible per al públic.

També hi participen esportistes d’elit, com l’especialista en proves Iron Man, Rubén Aragón. Una altra presència destacada serà la de l’esportista i youtuber Valentín Sanjuan.

Per participar, cal apuntar-se al web de l’empresa Wefeel Events. El preu són 15 o 19 euros, depenent del recorregut de la Lloret Night Trail.

spot_img

El + Vist