14.6 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per al torneig Ciutat de Lloret de tenis

De moment els participants són catalans o de la resta de l'Estat, però la intenció dels organitzadors és internacionalitzar el torneig.

Pàgina web Catalunya Tennis Resort
Pàgina web Catalunya Tennis Resort

Darreres Notícies

Les instal•lacions del Catalunya Tennis Resort ja han obert les inscripcions per a la tercera edició del torneig Ciutat de Lloret. La prova es disputarà a Santa Coloma de Farners del 2 al 4 de setembre, però porta el nom de Lloret perquè, segons el director del torneig, Fèlix Riba, la seva voluntat és internacionalitzar la competició.

Tot i així, de moment la majoria de participants, que majoritàriament tenen entre 18 i 22 anys, són catalans o de la resta de l’Estat. Això sí, Riba assegura que sempre hi ha un nivell elevat.

La previsió és que hi participin una vintena de noies i una trentena de nois. Amb aquest torneig, poden aconseguir punts per al rànquing estatal que els permet jugar en tornejos internacionals.

El torneig, que es juga en pista de terra, està obert a tots els jugadors de tenis federats, que es poden inscriure a través de la pàgina web del Catalunya Tennis Resort. Hi ha 300 euros en premis.

spot_img

El + Vist