22.4 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per als cursos esportius municipals

L'Ajuntament ja ha editat el llibret amb tota la informació i les inscripcions es poden fer online o presencialment.

Piscina de Lloret
Piscina de Lloret

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions per als cursos esportius municipals de Lloret de Mar. El consistori ha presentat tota l’oferta per al curs 2022-2023. Com sempre, és àmplia i per a totes les edats, amb especial atenció als més joves i, també, als esportistes sènior.

Per als infants i joves de 5 a 17 anys, destaquen els cursos de natació. Pel que fa als veïns d’edat sènior, és a dir, els majors de 60 anys, s’ofereixen activitats com natació, aquagym, gimnàstica de manteniment, marxa nòrdica i ioga, tal com ha detallat la regidora d’Esports és Ana García-Castany.

“Com que els dos últims anys no hi havia extraescolars i aquest any es recuperen, hem tornat a incloure tota la informació de les AMPA de les escoles i els instituts”

Ana García-Castanya

D’altra banda, també hi ha disponible el carnet pels usuaris del programa “corre-camina”, que es du a terme a les pistes d’atletisme i que permet fer servir el carrer exterior de l’equipament per córrer o caminar. És un carnet gratuït per als empadronats a Lloret.

Les preinscripcions es faran de manera online, al web de la Piscina, o de manera presencial, amb cita prèvia, a la Piscina Municipal. El nombre de places és limitat i es respectarà l’ordre de preinscripció. Hi ha temps de fer els tràmits fins al 25 de setembre.

Tota l’oferta es pot consultar en el llibret informatiu que, com cada any, ha editat l’Ajuntament. Un llibret en què també s’hi pot trobar tota l’oferta de les entitats i associacions esportives de Lloret de Mar per a la temporada 2022-2023.

spot_img

El + Vist