11.4 C
Lloret de Mar
Joan Font i l'alcalde destapen la plaça del centre PortaLloret

Obre les portes el nou centre comercial PortaLloret, de moment amb l’Esclat i Worten

El president del Grup Bronpreu, Joan Font, va posar en relleu que es tracta d'un projecte per tot l'any i a llarg termini, que pretén atraure els veïns de Lloret, però també d'altres municipis.

Joan Font i l'alcalde destapen la plaça del centre PortaLloret

Darreres Notícies

Avui obre les portes el nou centre comercial PortaLloret. Un equipament que ha generat molta expectació i que finalment avui comença a funcionar amb l’obertura de l’hipermercat Esclat -el més gran de les comarques gironines amb més de 4.000 metres quadrats- i la botiga d’electrodomèstics Worten. D’aquí a uns dies, és previst que obrin també Drim -de joguines- i Maskokotas. Aquestes quatre botigues completen la primera fase. De cara a Setmana Santa, es preveu que estigui enllestida la segona, que comptarà amb més comerços i un espai d’oci i restauració.

La inauguració de la primera fase es va fer ahir a la tarda amb la visita de les autoritats locals i dels principals responsables, tant del centre comercial com dels dos establiments que avui s’obren al públic. El president del Grup Bronpreu, Joan Font, va posar en relleu que es tracta d’un projecte per tot l’any i a llarg termini, que pretén atraure els veïns de Lloret, però també d’altres municipis.

Els treballadors de l’Esclat, a la inauguració d’ahir

El nou Esclat, que és el més gran de la província de Girona, compta amb una pizzeria al gust, una cuina de sushi fresc i la possibilitat d’endur-se peix al forn, a banda de les seccions clàssiques, com la fleca, la xarcuteria o la fruiteria. A l’hivern, comptarà amb uns 80 treballadors, mentre que a l’estiu seran uns 120, majoritàriament veïns de Lloret. Sobre el servei que ofereix Esclat, Joan Font va explicar que es basa en tres factors: productes frescos, marques de confiança i una atenció propera al client.

En el seu parlament, l’alcalde, Jaume Dulsat, va insistir en què és un gran projecte per a Lloret de Mar i està convençut que aportarà millores substancials al municipi. El batlle també va remarcar que la construcció del centre comercial ha permès dotar de moltes millores el barri de Puigventós i, en general, l’entrada a Lloret de Mar per la carretera C-63.

El conjunt del centre comercial PortaLloret té una superfície de més de 35.000 metres quadrats, amb més de 900 places d’aparcament distribuïdes en tres plantes. El projecte l’han impulsat el Grup Bonpreu, amb una inversió de 17 milions d’euros, i l’empresa Nova Lloret, que hi ha aportat els terrenys.

Recordem que avui obren portes els dos primers establiments d’aquest gran centre comercial: l’hipermercat Esclat i la botiga d’electrodomèstics Worten. Aquesta, precisament, farà un acte d’inauguració avui a tres quarts de deu del matí, amb la presència del primer tinent d’alcalde, Albert Robert, així com del director regional de Worten Espanya, Manuel Coimbra.

spot_img

El + Vist