Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Camp de futbol del Molí

Ocupació plena als camps de futbol de Lloret per als propers mesos de febrer i març

La demanda arriba de clubs de fora que volen fer estades esportives a la vila, aprofitant els equipaments, la planta hotelera, el clima i l’entorn.

Camp de futbol del Molí

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Una notícia que l’Ajuntament valora de manera molt positiva, perquè genera beneficis per a la destinació, en diferents aspectes. El regidor d’Esports, Joan Bernat, ha explicat que els esdeveniments esportius desestacionalitzen la temporada i contribueixen a projectar la imatge de Lloret. Els èxits en aquest àmbit, Bernat els atribueix a la feina feta durant anys tant en el sector públic com al privat.

La demanda arriba de clubs de fora que volen fer estades esportives a la vila, aprofitant els equipaments, la planta hotelera, el clima i l’entorn. A més, la destinació compta amb una bona situació i té una bona connexió amb ciutats com Barcelona i Girona.

Pel que fa als usuaris dels camps de futbol per al febrer i març, provenen sobretot dels mercats nòrdics i de Suïssa. L’ús que fan de les instal•lacions esportives s’ha de combinar amb els entrenaments habituals dels clubs de Lloret, que ocupen els camps a partir de les cinc de la tarda. L’elevada demanda ha obligat fins i tot a dir que no a alguns clubs per manca de disponibilitat, tot i que n’hi ha que entrenen en altres municipis i dormen a la vila.

De cara a Setmana Santa, Lloret acollirà els tornejos que ja són tradicionals per aquestes dates, com una part del MIC, el torneig de disc volador, així com la Copa de la Reina d’hoquei patins i, una novetat d’aquest any: el Global Basket, que pretén ser un torneig destacat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.