0.7 C
Lloret de Mar
Una discoteca de Lloret, en una temporada anterior (World Org)

Optimisme a l’oci nocturn per la possibilitat de reobrir

El sector torna a l'activitat amb moltes ganes de fer una bona temporada, malgrat la situació de pandèmia i malgrat la dificultat de complir algunes de les mesures que han d'aplicar, com la distància de seguretat a la pista.

Una discoteca de Lloret, en una temporada anterior (World Org)

Darreres Notícies

Els locals d’oci nocturn ja poden tornar a obrir després de més d’un any amb la persiana baixada i ho fan amb optimisme.

El representant del sector a Lloret, Richard Bentham, assegura que hi ha molt bones sensacions i ganes de tornar a l’activitat, tot i que reconeix que algunes de les restriccions que els han imposat és impossible que es compleixin.

“N’hi ha algunes absolutament impossible de fer complir, com el metre i mig de distància a la pista de ball, però farem el màxim possible per mantenir-les”

Richard Bentham

Una de les restriccions més destacades és que només es podrà ballar a la pista i amb la mascareta posada. A més, segons la resolució publicada dissabte al DOGC (el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), finalment també s’haurà de mantenir la distància de seguretat entre persones.  

Les consumicions només es podran fer a la barra o a les taules, on estarà prohibit ballar. L’aforament a l’interior està limitat al 50% i els grups poden ser de màxim sis persones a dins i 10, a l’exterior. 

Els establiments nocturns també han de tenir en compte que és necessari disposar de ventilació reforçada.

Aquests dies, els locals aniran adaptant-se a la nova situació per poder tenir una bona revetlla de Sant Joan, la nit de dimecres a dijous. Richard Bentham assegura que, a Lloret, cap local nocturn no s’ha quedat pel camí, de manera que tots treballen ja per reobrir i ho fan amb optimisme.

“Tots els locals estan preparant-se per obrir en les properes setmanes amb optimisme”

Richard Bentham

El representant de l’oci nocturn a la vila critica que han estat el sector més perjudicat i, a sobre, el que ha rebut menys ajudes.  

“Hem estat els que hem rebut el cop més fort i els que menys ajudes hem rebut, som l’aneguet lleig i ho tenim assumit”

Richard Bentham

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, celebra que els locals de nit puguin tornar a obrir.

“La gent jove té la necessitat de poder sortir i socialitzar, a la vegada que és un tractor per a la indústria local”

Jaume Dulsat

D’una banda, per la salut del jovent i, de l’altra, per l’activitat econòmica general de Lloret.

“L’experiència turística no és completa si no pots acabar fent una copa o si no pots acabar anant a ballar”

Jaume Dulsat

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, ha explicat que el dispositiu de la Policia Local canvia amb la reobertura de l’oci nocturn, ja que si els joves poden anar als locals s’espera que no hi hagi tantes aglomeracions de festes il·legals al carrer.

Els locals d’oci nocturn tenen permès obrir des de la matinada passada i la previsió és que, a Lloret, vagin obrint tots en els propers dies.

spot_img

El + Vist