7.4 C
Lloret de Mar

Ordre de crida i cerca per a un acusat d’una violació per ‘stealthing’ a Lloret de Mar

El processat, que s'enfronta a 9 anys de presó, no s'ha presentat al judici a l'Audiència de Girona.

Seu de l'Audiència de Girona
Seu de l'Audiència de Girona

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha acordat dictar una ordre de crida i cerca per a un acusat d’una violació a Lloret de Mar que aquest dimecres no s’ha presentat al judici.

servicios profesionales jimenez

La fiscalia demana 9 anys de presó i sosté que el 18 d’octubre del 2020, mentre tenia relacions amb una treballadora sexual, va “faltar a l’acord pactat”, li va fer petons als llavis i es va treure el preservatiu, una pràctica que es coneix amb el nom d”stealthing’.

Segons l’acusació, la va violar “utilitzant força física“. La fiscalia l’acusa d’un delicte de violació i demana 9 anys de presó i 6 anys de llibertat vigilada. També vol que indemnitzi la víctima amb 5.220 euros pel dany moral i les lesions causades.

La defensa, en canvi, ho nega i sosté que les pràctiques sexuals van ser “totalment consentides“. Per això, demana l’absolució.

El judici s’havia de fer aquest dimecres a la secció tercera de l’Audiència de Girona però l’acusat no ha comparegut. Per això, el tribunal ha decidit dictar una ordre de crida i cerca per buscar-lo. Quan el localitzin, l’Audiència té previst convocar una vista per resoldre si pot continuar en llibertat com fins ara o si ingressa a presó fins que es pugui fer el judici.

spot_img

El + Vist