22.4 C
Lloret de Mar
Oriol Perarnau

Oriol Perarnau entrenarà el Voltregà d’OK Lliga femenina

El lloretenc s'encarregarà del primer equip del club de Sant Hipòlit després dels bons resultats que ha fet amb el B a la Lliga Nacional femenina.

Oriol Perarnau

Darreres Notícies

Oriol Perarnau és el nou entrenador del primer equip femení del Club Patí Voltregà, a l’OK Lliga femenina. El tècnic lloretenc dirigirà la pròxima temporada el conjunt que competeix a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

Recordem que aquesta temporada, Perarnau ha estat al capdavant de l’equip B, de la Lliga Nacional femenina. Els seus bons resultats li han permès guanyar-se el nou càrrec.

Perarnau amb les noies del Voltregà B (Twitter)
Perarnau amb les noies del Voltregà B (Twitter)

Ell mateix explica que l’afronta amb molta il·lusió, en un projecte basat en jugadores de la casa i amb l’objectiu de “lluitar per tot”.

“Estic molt content i il·lusionat, ha estat un bon any amb l’equip Nacional i ara, a l’OK Lliga, l’objectiu és lluitar per tot”

Oriol Perarnau

Recordem que Oriol Perarnau va arribar a l’entitat de Sant Hipòlit de Voltregà l’estiu passat, després de tancar una etapa com a entrenador del primer equip del Club Hoquei Lloret, on havia jugat com a porter.

Ara, el pròxim curs, afrontarà la seva primera experiència com a tècnic de l’OK Lliga Femenina.

spot_img

El + Vist