11.1 C
Lloret de Mar

Oriol Perarnau és el nou entrenador de l’equip femení del Club Patí Voltregà

A més de dirigir el conjunt femení, també entrenarà un dels equips sèniors masculins del club.

Oriol Perarnau en la presentació com a tècnic del Voltregà
Oriol Perarnau en la presentació com a tècnic del Voltregà

Darreres Notícies

Oriol Perarnau és el nou entrenador de l’equip Nacional Femení del Club Patí Voltregà. El lloretenc, que la temporada passada va estar al capdavant del Club Hoquei Lloret, afronta aquest nou repte amb ambició i amb doble feina. A més de dirigir el conjunt femení, també entrenarà un dels equips sèniors masculins del club, en categories catalanes.

El tècnic reconeix que es van produir contactes amb el Voltregà a principis d’estiu, però les negociacions no s’han tancat fins fa unes setmanes. En aquest sentit, es mostra satisfet per iniciar aquesta nova etapa en un club que considera que és “l’enveja sana” de moltes entitats.

oriol perarnau voltrega 2
Oriol Perarnau, en un entrenament amb el seu nou equip (CP Voltregà)

Perarnau i el club es fixen dos objectius. Amb l’equip femení, la intenció és guanyar algun dels títols que hi haurà en joc, mentre que amb el conjunt masculí es treballarà per assolir l’ascens de categoria.

Recordem que Oriol Perarnau va ser, la temporada passada, l’entrenador del primer equip del Club Hoquei Lloret. Va ocupar el càrrec després de retirar-se com a porter de la mateixa entitat a finals del curs 2018/2019. Ara, la seva nova banqueta estarà a Sant Hipòlit de Voltregà, on l’hoquei patins és una autèntica tradició.

spot_img

El + Vist