24.8 C
Lloret de Mar
El taller de biologia marina

Participació elevada a totes les activitats de Xatrac d’aquest estiu

L'entitat té una variada oferta d'activitats per als caps de setmana fins a finals de setembre, finançades per Lloret Turisme.

El taller de biologia marina

Darreres Notícies

Des de Xatrac estan molt satisfets de com estan anant les activitats que organitzen aquest estiu. Ariadna Peña, responsable de comunicació de Xatrac, assegura que fins ara han omplert gairebé totes les places.

Atesa la situació de pandèmia, la majoria de participants són de Lloret o municipis propers. Un altre fet que satisfà molt l’entitat.

Les activitats es divideixen entre les marítimes i les terrestres. En el primer grup, hi ha l’snorkel de divendres i dissabte al matí i les sortides de natació en aigües obertes entre Fenals i Santa Cristina cada diumenge.

La gimcana ‘L’enigma dels Jardins de Santa Clotilde’ (Xatrac)

En el segon grup, les gimcanes familiars: L’enigma del bosc, La motxilla de l’enigma del bosc i L’enigma dels Jardins de Santa Clotilde. A més, ofereix un taller de biologia marina. Tot plegat, en un indret privilegiat com és la Punta Garbí de la platja de Fenals, on hi ha ubicada la Casa del Mar.

Les activitats estan finançades per Lloret Turisme i el cost per als usuaris és de només dos euros; un preu simbòlic que permetrà fer una activitat relacionada amb el medi ambient a finals d’estiu.

Tota la informació sobre les propostes es pot consultar a la pàgina web de Xatrac. La reserva de places s’ha de fer a través de l’Oficina de Turisme de l’avinguda de les Alegries, de manera presencial o al telèfon 972 36 57 88. Les activitats està previst fer-les també tot l’agost i tot el setembre. 

spot_img

El + Vist