14.2 C
Lloret de Mar
Rubén Aragon, al podi

Pas endavant del triatleta lloretenc Rubén Aragón, que ha fitxat per l’equip Ceepo Triathlon Bikes

Els bons resultats de l'any passat han provocat aquest fitxatge, després de dues temporades en què l'esportista ha competit de manera independent.

Rubén Aragon, al podi

Darreres Notícies

El triatleta lloretenc Rubén Aragón afronta un any 2020 ple de reptes i ho farà amb un nou equip, el Ceepo Triathlon Bikes. Els bons resultats de l’any passat han provocat aquest fitxatge, després de dues temporades en què l’esportista ha competit de manera independent.

Ara, a través d’aquest nou equip, l’esportista podrà comptar amb bicicletes d’alta gamma i bon material per competir. A més, rebrà més ajudes per finançar els seus viatges. D’aquesta manera, prepararà amb millors condicions la cita més destacada d’aquest any, el Mundial d’Ironman 70.3 -la modalitat més curta de l’Ironman-, que se celebrarà al novembre a Nova Zelanda, a Waikato.

Recordem que aquesta serà la seva segona cita mundialista, després de l’experiència en el Mundial de Sud-àfrica, l’estiu del 2018. La intenció, amb el temps, és poder arribar a fer un Ironman de llarga distància a les competicions que se celebren a Hawaii.

De moment, continua amb la seva preparació i dies enrere va competir en els 5 quilòmetres nocturns de Gran Canària. Tot i que va ser el més ràpid de la prova, com que era una cursa per equips, va acabar en el segon lloc.

Ara, el lloretenc es prepararà per a les pròximes competicions al Teide, on farà 5 dies d’entrenament a 2.000 metres d’altitud.

spot_img

El + Vist