Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Rubén Aragon, al podi

Pas endavant del triatleta lloretenc Rubén Aragón, que ha fitxat per l’equip Ceepo Triathlon Bikes

Els bons resultats de l'any passat han provocat aquest fitxatge, després de dues temporades en què l'esportista ha competit de manera independent.

Rubén Aragon, al podi

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El triatleta lloretenc Rubén Aragón afronta un any 2020 ple de reptes i ho farà amb un nou equip, el Ceepo Triathlon Bikes. Els bons resultats de l’any passat han provocat aquest fitxatge, després de dues temporades en què l’esportista ha competit de manera independent.

Ara, a través d’aquest nou equip, l’esportista podrà comptar amb bicicletes d’alta gamma i bon material per competir. A més, rebrà més ajudes per finançar els seus viatges. D’aquesta manera, prepararà amb millors condicions la cita més destacada d’aquest any, el Mundial d’Ironman 70.3 -la modalitat més curta de l’Ironman-, que se celebrarà al novembre a Nova Zelanda, a Waikato.

Recordem que aquesta serà la seva segona cita mundialista, després de l’experiència en el Mundial de Sud-àfrica, l’estiu del 2018. La intenció, amb el temps, és poder arribar a fer un Ironman de llarga distància a les competicions que se celebren a Hawaii.

De moment, continua amb la seva preparació i dies enrere va competir en els 5 quilòmetres nocturns de Gran Canària. Tot i que va ser el més ràpid de la prova, com que era una cursa per equips, va acabar en el segon lloc.

Ara, el lloretenc es prepararà per a les pròximes competicions al Teide, on farà 5 dies d’entrenament a 2.000 metres d’altitud.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.