23.1 C
Lloret de Mar
La cantant Pasión Vega.

Pasión Vega aixecarà el teló del Som de Mar als jardins de Santa Clotilde

L’andalusa hi actuarà el 19 d’agost, amb un concert en què interpretarà el seu millor repertori de cobles, boleros i tangos, sense deixar de banda el fado, les balades, el swing o les havaneres.

La cantant Pasión Vega.

Darreres Notícies

Pasión Vega és l’artista que aixecarà el teló del festival Som de Mar aquest estiu als jardins de Santa Clotilde. L’andalusa hi actuarà el 19 d’agost, amb un concert en què interpretarà el seu millor repertori de cobles, boleros i tangos, sense deixar de banda el fado, les balades, el swing o les havaneres. 

Pasión Vega, el nom artístic d’Ana María Alias, ve amb tota la seva banda i amb “moltes ganes” d’actuar a Lloret.

En declaracions a la ràdio, explica que “fa uns mesos que no toquem amb la banda completa, de sis músics, interpretarem una barreja de flamenc, percussió i marimba”.

“Presentarem el disc ‘Todo lo que tengo’, amb ritmes de l’Amèrica Llatina, amb la connexió i orígens que tenim en comú”

Pasión Vega

Pasión Vega deleitarà el públic del festival Som de Mar amb un suggeridor mestissatge musical sense perdre en cap moment de vista els seus orígens ni tampoc la seva identitat.

El seu concert donarà pas a la 2a edició del certamen, que inclou Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Carlos Sadness, Miquel Abras, Xiula, David Otero, Marina Rossell o un tribut als Pink Floyd.

Fins al moment, s’han esgotat les entrades per a Sopa de Cabra així com per l’actuació dels MClan, que oferiran un concert acústic per la Festa Major. Serà a la Punta Garbí, a Fenals, el proper 21 de juliol, amb un espectacle solidari amb Xatrac.

Més informació al web del Som de Mar. L’organització recorda que en tot moment es compliran totes les mesures de seguretat vigents per prevenir la Covid.

spot_img

El + Vist