17.9 C
Lloret de Mar

Paula Portés, campiona de la 2a fase de la Copa d’Espanya de conjunts

La lloretenca, que competeix amb el Club Rítmica Blanes, va aconseguir la seva primera medalla nacional en la modalitat de conjunts amb les seves companyes d’equip, de categoria júnior.

Paula Portés
Paula Portés

Darreres Notícies

Paula Portés s’ha proclamat campiona de la segona fase de la Copa d’Espanya de conjunts, celebrada el passat cap de setmana a Saragossa. La lloretenca, que competeix amb el Club Rítmica Blanes, va aconseguir la seva primera medalla nacional en la modalitat de conjunts amb les seves companyes d’equip, de categoria júnior.

servicios profesionales jimenez

Com no podia ser d’una altra manera, les valoracions han estat molt positives. Paula Portés explica que han estat molt de temps practicant l’exercici i reconeix que va ser molt emocionant obtenir la medalla.

“Quan vam acabar l’actuació ens vam emocionar molt, perquè portàvem molts mesos treballant l’exercici, tenim moltes emocions acumulades, gràcies a l’esforç de les set ho hem aconseguit”

Paula Portés

Paula Portés entrena, des de fa dos anys, al CAR de Sant Cugat, a les ordres de la seleccionadora catalana Iratxe Aurrecoetxea. En aquest temps, ha pogut fer diverses concentracions amb la Selecció Espanyola.

Cal destacar, a més, que la lloretenca ha estat citada per a la pròxima concentració que es farà i en la qual es formarà el nou conjunt júnior que representarà Espanya en l’Europeu del 2023.

spot_img

El + Vist