15.1 C
Lloret de Mar

Els pintors de Lloret dediquen l’exposició col·lectiva a Joan Sala i Gascons

La mostra, que es podrà visitar a la Casa de la Cultura fins al 29 de juliol, s'inaugura aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre.

Homenatge a Joan Sala i Gascons
Homenatge a Joan Sala i Gascons

Darreres Notícies

Els pintors de Lloret fan un homenatge al recent desaparegut Joan Sala i Gascons. La mostra col•lectiva que s’organitza cada any, aquest cop va dedicada a Sala i Gascons, que al llarg de la seva vida va estar molt vinculat amb la cultura; entre altres coses va ser membre fundador del Cercle Artístic Lloretenc i del Grup Lloretenc de Belles Arts, entitats que van acabar creant el que avui coneixem com a Col•lectiu de Pintors, del qual Joan Sala n’era membre actiu.

L’exposició la formaran prop de 200 obres d’un centenar d’artistes. Majoritàriament són pintures, però també hi haurà escultures i altres treballs artesanals, tal com apunta la presidenta del col•lectiu de pintors, Estela González. La finalitat de la mostra és reunir tots aquests artistes un cop l’any.

Entre les obres exposades, hi haurà una petita mostra de Joan Sala i Gascons. Ho ha explicat la seva vídua, Rosa Maria Santamaria, que està molt agraïda del gest dels pintors lloretencs, que han volgut tenir un record per al seu marit.

La inauguració és demà divendres, a dos quarts de nou del vespre, a la Casa de la Cultura. La mostra col•lectiva dels pintors de Lloret es podrà visitar fins el 29 de juliol.

spot_img

El + Vist